Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 12/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Το Άρμα

TO ARMA
Το Άρμα
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 12/10

Το Άρμα υποδηλώνει την νίκη! Καλή επιτυχία και υγεία. Υπάρχουν βέβαια ακόμα εμπόδια τα οποία είστε σε θέση να ξεπεράσετε. Δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι χρόνια εμπόδια. Κάποτε μάλιστα το ξεπέρασμα τους φάνταζε κάτι ακατόρθωτο. Όχι όμως τώρα. Το Άρμα σας ελαύνει προς τα εμπρός. Οι τροχοί του δεν είναι παρά οι τροχοί της τύχης που σύντομα θα σας οδηγήσουν στην κορυφή του κόσμου.

To Άρμα υποδηλώνει ότι έχετε ως στόχο να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του περιβάλλοντός σας. Να κερδίσετε τη νίκη διατηρώντας τον έλεγχο σας . Αυτός ο τέλειος έλεγχος και εμπιστοσύνη επιτρέπει στο αρματηλάτη να βγει νικητής σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η χρήση δύναμης και θέλησης είναι αναγκαία για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σας. Το μήνυμα του Άρματος έρχεται να σας κάνει πιο δυνατούς καθώς προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας. 

Στον αισθηματικό τομέα το Άρμα υποδηλώνει ότι για να πετύχει η σχέση σας  ίσως χρειαστεί να ελέγχετε  τα συναισθήματά σας. Μην τα παρατάτε, αλλά εργαστείτε για μια  εξισορρόπηση  των αντιθέτων δυνάμεων  μέσα στη σχέση που θα αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε τη φαντασία ή τους φόβους σας να σας υπερκεράσουν.

 Χρησιμοποιήσετε ήρεμα τη λογική  για να λύσετε οποιαδήποτε συναισθηματική αναστάτωση. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε.

Μια πειθαρχημένη αυτοπεποίθηση είναι ότι το καλύτερο για εσάς σήμερα!       

Το βασικό μήνυμα που σας φέρνει το Άρμα  είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε την εστίαση, την εμπιστοσύνη και την αποφασιστικότητά σας. Όλα αυτά μέσα από μια διαδικασία γεμάτη από περιελίξεις περιστροφές και παρακάμψεις. Εάν έχετε ένα σχέδιο ή ένα έργο για το οποίο δεν φαίνεται να είστε σίγουροι, το Άρμα δείχνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε το σχέδιο με μια δομημένη και διατεταγμένη προσέγγιση. Η τόλμη σας, θα εξασφαλίσει να επιτύχετε όλα όσα πρέπει να κάνετε σε αυτόν τον στόχο.

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ