Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 14/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 14/10
To Οκτώ των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 14/10

Το Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει ένα χρόνο που πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να εστιάσετε εξ ολοκλήρου στις εργασίες σας. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια αρνητική κατάσταση. Aυτό σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να είστε ο καλύτερος. Το έργο που πρέπει να ολοκληρώσετε μπορεί να είναι κάτι προσωπικό ή επαγγελματικό. Ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας, μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.. Το Οκτώ των Δηναρίων αναφέρονται στις προσπάθειες που καταβάλετε. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα υπάρξουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη, αλλά πρέπει να βρείτε την ισορροπία.

Όταν πρόκειται για εργασία, όσοι αναζητάτε, πρέπει να αναμένετε ότι η φύση της εργασίας που θα προκύψει θα είναι απαιτητική. Το Οκτώ των Δηναρίων δείχνει επίσης ότι πρέπει να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Ότι θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε τα όποια καθήκοντα. Για όσους έχουν δουλειά ,προς το παρόν, θα είστε υπεύθυνοι για την εκτέλεση περισσότερων καθηκόντων και ευθυνών. Ποτέ μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά, η δουλειά σας ενδέχεται να επηρεάσει τη σχέση σας. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι η δουλειά σας, πρέπει να δίνετε κάποιο χρόνο για τις συναισθηματικές σας σχέσεις με άλλους ανθρώπους. 

Όσον αφορά τα οικονομικά θέματα, το Οκτώ των Δηναρίων μπορεί να σημαίνει οικονομική βοήθεια που ελπίζατε να λάβετε. Προσέξτε πώς θα δαπανήσετε αυτά τα χρήματα, θυμηθείτε ότι αυτό είναι καρπός της σκληρής εργασίας σας και όχι της τύχης. Όταν πρόκειται για την υγεία, τα Οκτώ των Δηναρίων μπορεί να σημαίνει ότι είναι καιρός για να βελτιώσετε την υγεία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την άσκηση και τη διατροφή.

Αν ψάχνετε για  αγάπη, η εμφάνιση τoυ Οκτώ των Δηναρίων κάρτας λέει ότι είστε πράγματι πάρα πολύ επικεντρωμένοι σε χρήματα και ό τι κάνετε το κάνετε για  μια διαβίωση χωρίς να αφήνετε πραγματικά χώρο στη ζωή σας για μια νέα σχέση. Εξετάστε τις προτεραιότητές σας και όπου ο χρόνος και η ενέργεια σας πηγαίνει. Αν θέλετε την αγάπη, βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο για αυτήν.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ