Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 14/11

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 14/11
Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 14/11

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς δεν ακολουθείτε τη δική σας εσωτερική καθοδήγηση και διαίσθηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα είδος πνευματικής σύγχυσης.

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει επίσης ίντριγκες και κουτσομπολιά. Μπορεί να αφορά και την δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης με γνωστό άτομο.

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει γενικότερα την απατηλή πληροφόρηση και την έλλειψη διορατικότητας. Ο διαλογισμός είναι αναγκαίος τώρα.

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να δυσκολεύεστε να ακούσετε τι σας λέει διαίσθησή σας.  Σε αυτήν την περίπτωση, η κάρτα αυτή περνάει  σαφές μήνυμα ότι πρέπει  να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένων γραψίματος. γιόγκα ,γυμναστήριο, ή ακόμα και να στοχαστείτε. Οι πληροφορίες που ζητάτε υπάρχουν. Είναι κρυμμένες βαθιά στο υποσυνείδητο σας .

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας. Ακόμη και με αυτή την κάρτα ανεστραμμένη υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι οι άλλοι σας βρίσκουν πολύ πιο ελκυστικούς από ό, τι συνήθως. Μην το αγνοήσετε αυτό,  ειδικά αν ψάχνετε για την αγάπη!

Από την άλλη πλευρά, Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη δείχνει επίσης  ότι κάποιοι μπορεί να δυσκολεύονται στο να κατανοήσουν από που πηγάζουν θετικές καταστάσεις  σε σχέση με την αγάπη και το ρομαντισμό.

Όσοι δεν το καταλαβαίνετε ρωτήστε! Μην προβαίνετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι έχετε κερδίσει   γνώσεις σε ένα επιφανειακό επίπεδο, χωρίς καμία κατανόηση της πραγματικής σημασίας τους! Ίσως απλώς για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν έχετε ακούσει τη διαίσθησή σας ή έχετε προσπαθήσει να αγνοήσετε κάτι που ξέρετε ότι κατά βάθος είναι αληθινό. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα σας  προκαλέσει προβλήματα . Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη μπορεί να σημαίνει ότι έχετε αποτύχει να συμφιλιωθεί με τον εαυτό σας ως άτομο. Ότι σαν άτομο, μπορεί να δείχνετε μια επιζήμια άρνηση να δεχθείτε τη θηλυκή, συναισθηματική, διαισθητική πλευρά του εαυτού σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ