Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 15/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 15/10
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 15/10

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος λέει ότι διερευνάτε ένα νέο σχέδιο ή μια νέα επιχειρηματική ιδέα. Όμως δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε ακόμα με αυτό. Μπορεί να εξακολουθείτε να σκέφτεστε ιδέες και θα προτιμούσατε να τις κρατήσετε μυστικές για τώρα. Μπορεί να ανησυχείτε ότι δεν έχετε τις ικανότητες ή τους πόρους για να πετύχετε, οπότε  αναβάλετε την ιδέα. Εάν η ευκαιρία συνεχίζει να παρουσιάζεται σε εσάς και θέλετε να προχωρήσετε, εμπιστευτείτε ότι έχετε τώρα και τα υπόλοιπα θα αναπτυχθούν καθώς προχωράτε.

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να σας προτείνει να αποκτήσετε ένα πιο συγκεκριμένο έργο ή μια ιδέα πιο προσγειωμένη. Αυτό γιατί κάθε φορά που προσπαθείτε, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και συνεχώς μεταφέρεστε ακόμη πιο μακριά από το σημείο που θέλετε να είστε. Ίσως δεν έχετε προγραμματίσει με μεθοδικό τρόπο. Ίσως έχετε χάσει την αρχική σας έμπνευση ή προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για μια σύντομη περίοδο, ώστε να μπορείτε  να εστιάσετε εκ νέου πριν προσπαθήσετε ξανά.

Μπορεί επίσης να είστε πολύ απασχολημένοι  για νέους στόχους.  Επομένως, πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να ξανασκεφθείτε τι ακριβώς επιδιώκατε αρχικά .

Φανταστείτε επίσης πως θα είναι τα πράγματα  όταν ολοκληρώσετε αυτόν τον στόχο και επαναλάβετε τις ενέργειες που απαιτούνται για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Τέλος, ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος σας προσκαλεί να μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος. Ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις δεν έχουν ξεπεράσει με τον τρόπο που περιμένατε, θα μπορείτε να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Αυτό θα μπορέσει να σας βοηθήσει στο μέλλον. Εάν αγωνίζεστε για να δείτε τι έχετε πάει στραβά, αναρωτηθείτε: “Τι μπορώ να μάθω από αυτές τις εμπειρίες; Και πώς μπορώ να αποφύγω τα ίδια λάθη; “Να είστε ανοιχτοί και περίεργοι και να εμπιστευτείτε ότι οι σημερινές αποτυχίες θα οδηγήσουν στις επιτυχίες του αύριο.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ