Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 16/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : O Βαλές των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 16/10
ο βαλές των ξιφων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 16/10

Βαλές των Ξιφών είναι κάποιος που ποτέ δεν φαίνεται να στερείται ιδέες. Είναι περίεργoς, πάντα θέτει ερωτήσεις αλλά και ετοιμόλογος. Η ικανότητά της γλώσσα του τον καθιστά κομιστή ειδήσεων. Μπορεί να φέρει νέα που εκπροσωπούνται από το δικό τους κλάδο. Π.χ.  κουτσομπολιά, νομικά θέματα, συμφωνίες. Εναλλακτικά, μπορεί να βρεθείτε  σε κατάσταση εγρήγορσης. Να κρατάτε τα μάτια σας ανοικτά.

Βαλές των Ξιφών μπορεί να δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να υλοποιήσετε μια ιδέα που έχετε ή ένα έργο που πρόσφατα έχετε σχεδιάσει. Είστε αρκετά παθιασμένοι με αυτό, και δεν μπορείτε να περιμένετε να μοιραστείτε την πρόοδο με άλλους. Σε σύγκριση με την παθιασμένη καρδιά σας, ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει. Είναι καιρός να είμαστε ομιλητικοί. 

Βαλές των Ξιφών, σημαίνει επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών. Είτε πρόκειται για ιδέες κάποιου άλλου, είτε για δικές σας, είναι καιρός να ανοίξετε και να μιλήσετε.

Αυτή η κάρτα δείχνει  ένα νεαρό και ιδεαλιστικό πρόσωπο, με πολλά σχέδια και ιδέες για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή, νιώθετε σαν να μην  μπορείτε να κάνετε  τίποτα. O Βαλές των Ξιφών μπορεί επίσης να αναφέρετε σε άτομα που μόλις αρχίζουν να κάνουν το ξεκίνημα τους στην ζωή και είναι σημαντικό να ευθυγραμμιστούν με άλλους που δεν θα προσπαθούν να τους αλλάξουν την πορεία και τις ιδέες τους!

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 16/10

Επιδιώξετε να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ιδέες σας με έναν οργανωμένο τρόπο. Επιλέξτε μια σχέση που θα  αισθάνεστε χαλαρά. Με κάποιον ο οποίος θα μάθει και θα αναπτυχθεί  μαζί σας. Ταυτόχρονα θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τη δική σας προσωπικότητα και την έκφραση. Έχετε ένα έξυπνο και ευαίσθητο χαρακτήρα. Μπορεί να υποφέρετε πολύ, αν δεν βρείτε διέξοδο για τις ιδέες και τα συναισθήματά σας.

Βαλές των Ξιφών υποδηλώνει ένα πολύ ενεργό ,πνευματικό και έξυπνο πρόσωπο. Πρόκειται για κάποιον που μπορεί να επικεντρωθεί για μεγάλες χρονικές περιόδους και που μαθαίνει εύκολα νέες δεξιότητες ή τέχνες.

Βαλές των Ξιφών μπορεί να βαρεθεί αρκετά εύκολα αν δεν υπάρχει συνεχώς κάτι που να τον διεγείρει. Μερικές φορές αυτό είναι κάποιος που είναι λίγο γενναιόδωρος για την αλήθεια. 

Βαλές των Ξιφών υποδηλώνει ένα άτομο, εξαιρετικά επιθετικό, ενίοτε εχθρικό που παίρνει γρήγορες αποφάσεις προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ