Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 21/11

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 21/11
Ο Ιππότης των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 21/11

Είστε απολύτως αφοσιωμένοι στις εργασίες σας και βεβαιώνεστε ότι ολοκληρώνετε την εργασία σας αποτελεσματικά. Είστε απόλυτα πιστοί και κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι η εργασία θα ολοκληρωθεί σωστά. Αν και η αίσθηση του καθήκοντός σας είναι αξιοθαύμαστη, προσέξτε να μην μετατραπεί σε τελειομανία – που μπορεί να εκδηλωθεί σε κάθε πτυχή της ζωής σας. 
Ο Ιππότης των Δηναρίων μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ρουτίνα, ή το είδος της γενικής σκληρής δουλειάς που περνάτε καθημερινά.

 Η σημασία του Ιππότη των Δηναρίων αναφέρετε επίσης στο γεγονός ότι ο πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ακριβώς αυτό που κάνετε  με τις δοκιμασμένες μεθόδους.

Ο Ιππότης των Δηναρίων σας λέει να δώσετε προσοχή στο χειρισμό  της ευθύνης και του καθήκοντος που είναι μέρος οποιασδήποτε σχέσης αγάπης. Η αγάπη δεν είναι  κρασί και τριαντάφυλλα. Η αληθινή αγάπη είναι μια προθυμία να εργαστείτε  από κοινού για να ξεπεράσετε τα οποιαδήποτε εμπόδια υπάρχουν στη σχέση σας. Πόσο καλά θα εκπληρώσετε  τις υποχρεώσεις σας; Αν ψάχνετε για την αγάπη  αυτή κάρτα, είναι ένα σαφές μήνυμα ότι θα πρέπει να βγείτε από την  ρουτίνα σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, αν θέλετε να συναντήσετε κάποιον.

Το γεγονός ότι ανταποκριθήκατε στις προκλήσεις του παρελθόντος, παρουσιάζει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η αξιοπιστία και η υπεύθυνη στάση σας, είναι ένα “advantage” τώρα για εσάς.

Ο Ιππότης των Δηναρίων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς θα λάβετε ενθάρρυνση από ένα άτομο. Το άτομο αυτό θα σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε και θα σας να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Εξακολουθήστε  να εφαρμόζετε την μέχρι τώρα τακτική σας. Λογική, αποφασιστικότητα και αξιοπιστία. Ανταποκριθείτε στην όποια φάση ρουτίνας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

O Ιππότης των Δηναρίων υποδηλώνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς θα θελήσουν να κρατήσουν μια ηγετική στάση. Τόσο σε σχέση με τα αισθηματικά τους, όσο και με τα οικονομικά τους θέματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ