Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 31/12

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : H Βασίλισσα των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 31/12
Η Βασίλισσα των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 31/12

H Βασίλισσα των Δηναρίων είναι μια κάρτα γεμάτη με την παράδοση της οικογένειας και αντικατοπτρίζει ένα πρόσωπο, συνήθως μια γυναίκα, με οικονομική ευρωστία και με μια πολύ ρεαλιστική και πρακτική φύση. Αυτό το άτομο θα σας βοηθήσει σε κάποια οικονομική υπόθεση. Πιθανότατα στο να σας δώσει συμβουλές για το πώς να διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματά σας.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων  μπορεί να συμβολίζει μια γυναίκα στη ζωή σας. Η ενέργεια της Βασίλισσας των Δηναρίων  είναι συνήθως ένα θηλυκό αρχέτυπο που συμβολίζει  το σπίτι και τη μητρότητα.

H Βασίλισσα των Δηναρίων υποδεικνύει ότι ξοδεύετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια στο σπίτι σας, κάνοντάς το να είναι πιο άνετο. Αυτή είναι μία καλή κίνηση. Προσέξτε όμως να μην δημιουργήσετε μεγάλα χρέη . Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, σας έχουν σαν πρότυπο και δέχονται τις συμβουλές σας .  Αυτή είναι μια κατάλληλή χρονική περίοδος, όπου μπορείτε να ολοκληρωθείτε.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδεικνύει ότι σήμερα θα ξοδέψετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια στο σπίτι σας, κάνοντάς το να είναι πιο άνετο. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Το γεγονός ότι υιοθετείτε μια πιο ρεαλιστική άποψη για την ζωή ίσως οδηγήσει τρίτα άτομα να σας συμβουλευτούν. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στα παιδιά!

Ειδικά σήμερα η Βασίλισσα των Δηναρίων υπαινίσσεται ότι αρκετοί από εσάς βρίσκεστε σε μια πολύ συγκεχυμένη κατάσταση.

Σαν πρώτη ερμηνεία υποδηλώνει την ευγενική ψυχή σαν ένα τρόπο ζωής δίχως αξιώσεις. Την έντονη επιθυμία σας στο να βοηθήσετε τους άλλους.

Όμως τα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα των τελευταίων ημερών φαίνεται να σας έχουν κλονίσει! Είτε γιατί δανείσατε χρήματα και τώρα αγωνιάτε για το αν και πότε θα τα πάρετε, ή το αντίστροφο.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι ο φόβος της αποτυχίας σε πολλούς από εσάς είναι έντονος!

Αγαπητοί φίλοι μην αφήνετε τους όποιους φόβους να σας επηρεάζουν. Υιοθετήστε το πιστεύω:  “Παρά τα όποια εμπόδια, θα παραμείνω στις θέσεις μου!”

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ