Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 5/1

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : To Επτά των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 5/1
To Επτά των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 5/1

To Επτά των Κυπέλλων μιλάει έντονα στον εσωτερικό σας εαυτό.  Προσπαθεί να σας πει κάτι για το ασυνείδητο σας ή για τις σφαίρες της φαντασίας σας. Οι ελπίδες, τα όνειρά σας και οι μη πραγματοποιημένες φιλοδοξίες είναι στο Επτά των Κυπέλλων. Μιλάει για μια βαθιά σύγχυση ή μια έλλειψη κατανόησης των πραγματικών σας κινήτρων από το συνειδητό μυαλό σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά τα δικά σας κίνητρα και να επανεξετάσετε τους στόχους σας. To Επτά των Κυπέλλων σας λέει επίσης να μην προβαίνετε σε γρήγορα συμπεράσματα.

To Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι σήμερα κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε πνευματική σύγχυση. Πιθανότατα κάποιοι δεν έχετε βάλει στόχους. Άλλοι ίσως δεν είστε σε θέση να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση. Η μεγάλη παγίδα που κρύβει αυτή η κάρτα μας παραπέμπει στην παραβολή του άφρονος πλουσίου στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο. Δυστυχώς σπαταλάμε πολύ χρόνο στο να κάνουμε όνειρα και πολύ λίγο χρόνο στο να αναλάβουμε δράση ώστε να τα υλοποιήσουμε.

To Επτά των Κυπέλλων μας δείχνει ότι πολλά σχέδια χάνονται μονομιάς και τίποτα δεν γίνεται. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές φορές αποφεύγουμε να δούμε τη πραγματικότητα.

Από μία άποψη, το Επτά των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε ένας ονειροπόλος, που είναι τόσο ενθουσιασμένος όσο και φοβισμένος από τα πράγματα που βλέπετε στο ασυνείδητο σας. To Επτά των Κυπέλλων είναι μια υπενθύμιση ότι αν και είναι καλό να έχουμε όνειρα και ευχές, είναι ακόμα καλύτερο να αναλάβουμε δράση για την επίτευξη αυτών των ονείρων. Σε ένα σημείο της ζωής, θα πρέπει να σταματήσετε να φαντάζεστε και να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα της ζωής.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ