Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 7/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 7/10
To Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 7/10

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο εμφανίζεται συχνά όταν αντιμετωπίζετε πολλές διαφορετικές επιλογές. Αντί να κάνετε την επιλογή που έχει πρώτιστη σημασία για εσάς εδώ πελαγώνετε. Αντί να βασιστείτε στην εσωτερική σας σοφία και διαίσθηση μπορεί να απευθύνεστε σε άλλους. Αυτό είναι μέγα λάθος! Χρειάζεται να καταλήξετε στα δικά σας κριτήρια για να μπορέσετε να πάρετε λάβετε αποφάσεις ευθυγραμμισμένες με την εσωτερική σας ύπαρξη.

Εάν ξαφνικά βρεθείτε με πολλές ευκαιρίες ή ιδέες, εσείς αρχικά θα πρέπει να εστιάστε και να σκεφτείτε τι θέλετε μακροπρόθεσμο. Πολλά νέα λαμπερά νέα αντικείμενα μπροστά σας ασκούν μια συγκεκριμένη «μαγική» δύναμη πάνω σας τώρα. Να ξέρετε ότι κινδυνεύετε να χάσετε τον στόχο σας αν κυνηγήσετε μάταιες ελπίδες. Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε τις επιλογές έναντι των προτεραιοτήτων σας για να μάθετε ποιες ευκαιρίες θα είναι ένα πραγματικό ωφέλιμες για εσάς.

Ως κάρτα επιλογών , το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σημαίνει ότι είστε συγκλονισμένοι από κάποιες επιλογές του παρελθόντος και δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Εστιάστε σε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για αυτή τη μεγάλη ιδέα. Έχετε ότι χρειάζεστε. Κάντε προσεκτικά την επιλογή σας και προχωρήστε με αυτήν.

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι παρόμοιο με το Επτά των Κυπέλλων όρθιο. Δείχνουν και τα δύο δείχνουν όνειρα, ψευδαισθήσεις και πειρασμούς. Όμως το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο  τονίζει τις πιο αρνητικές ιδιότητες αυτής της κάρτας. Οι απόψεις σας μπορεί να τείνουν προς τη φαντασία και να μην στηρίζονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν είστε γειωμένοι για τα πράγματα που ψάχνετε. 

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί επίσης να υποδηλώνει την απροθυμία σας να αντιμετωπίσετε τις πραγματικότητες της ζωής και ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε από τη φαντασία και την ονειροπόληση.

Από την άλλη πλευρά, το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί επίσης να δείχνουν ένα τέλος μιας πνευματικής σύγχυσης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ