Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 10/10

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Οκτώ των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 10/10
Το Οκτώ των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 10/10

H κάρτα Οκτώ των Ξιφών, όταν εμφανίζεται σε μια ανάγνωση, σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα στα προβλήματα που σας απασχολούν και να ταυτιστείτε με αυτά. Η αίσθηση της παγίδευσης  μπορεί να σχετίζεται με καριέρα, σχέσεις, σπίτι ή οικονομικά. Μπορείτε να αισθανθείτε κολλημένοι. Δεν μπορείτε να λάβετε μια απόφαση ή να κάνετε  μια κίνηση. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν έχετε επιλογές, για να κάνετε κάτι . Είναι καιρός να σταματήσετε να αισθάνεστε  τόσο ανήμποροι. Προσπαθώντας λίγο περισσότερο θα μπορέσετε να βγείτε από αυτό το χάλι. Να βρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και τον πραγματικό σας εαυτό σας . Αν περιμένετε την βοήθεια κάποιου άλλου για να σας σώσει από αυτή την κατάσταση και να ξαναβρείτε  τον εαυτό σας,  σας το λέω και σας το υπογράφω σαν Καίσαρας ότι θα περιμένετε πολύ καιρό.

Βέβαια μόλις αρχίσετε να βοηθάτε τον εαυτό σας, οι  πόρτες θα ανοίξουν και θα πρέπει να υποστηριχθείτε από τρίτους. Απλά πρέπει ΕΣΕΙΣ να κάνει την πρώτη κίνηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα  και εγκαταλείψετε  τη νοοτροπία της θυματοποίησης. Λύσεις στα προβλήματά σας, υπάρχουν, αρκεί να  είστε διατεθειμένοι να τις αναζητήσετε.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 10/10

Το Οκτώ  των Ξιφών απεικονίζει ένα δίλημμα στο οποίο πρέπει να πάρετε  μια οδυνηρή απόφαση και  είστε σε αδιέξοδο, αβέβαιοι  ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Ωστόσο, αυτό που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσετε ορισμένοι από εσάς είναι ότι η απόφαση του Οκτώ  των Ξιφών είναι το αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών. Παρά το γεγονός ότι έχετε εγκλωβίσει τον εαυτό σας σε μια γωνία,  πάντα υπάρχει μια διέξοδος. Η λύση είναι απλά να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτήν την  κατάσταση και να είστε όσον το δυνατόν πιο διακριτικοί όταν θα αντιμετωπίσετε την επιλογή σας με την εσωτερική δύναμη.

Είναι καιρός να είσαστε ειλικρινείς με τούς εαυτούς σας και τους άλλους, ώστε να είστε απαλλαγμένοι από το βάρος των  φόβων  ή ενοχών  που υπονοείται από το Οκτώ  των Ξιφών.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ