Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 14/10

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 14/10
Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 14/10

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι ήδη πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να τσεκάρετε τις σχέσεις σας με ομάδες ανθρώπων. N οργανώνετε διάφορες δραστηριότητες και σας αρέσει να ξεχωρίζετε από τους πολλούς.
Όμως σήμερα κάρτα αυτή ήρθε ανεστραμμένη προειδοποιώντας για τρείς σημαντικούς κινδύνους.
1) Ότι κάποιοι ζηλεύοντας την επιτυχία σας και την άνοδο σας θα προσπαθήσουν να σας σαμποτάρουν.

2) Ότι ξοδεύεται πολύ περισσότερο χρόνο από ότι θα έπρεπε σε συντροφιές και κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν ξεκαθαρίζετε τις προτεραιότητες σας!

3) Ότι κάποιο ανεπιθύμητο άτομο προσπαθεί να διεισδύσει στην οικογένεια σας!

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα εξ λανθασμένες αποφάσεις έπληξαν το δικό σας κύρος. Δεν είναι λίγοι από εσάς που τον τελευταίο καιρό έχετε φόβο για να ανοιχθείτε ή να επικοινωνήσετε με τρίτα άτομα. Από την άλλη πλευρά ενώ προσπαθείτε να ισορροπήσετε πράγματα και καταστάσεις υπάρχουν τρίτα άτομα που θα προσπαθήσουν να σαμποτάρουν τις ενέργειες σας για μια ανάκαμψη!

To Τρία των  Κυπέλλων ανεστραμμένο σε θέματα οικονομικά σημαίνουν την αρχή μιας οικονομικής δυσπραγίας. Μπορεί να μην υπάρχει ρευστότητα σε οικονομικές συνεργασίες ή ακόμα και να προκύψει κάποια παγιοποίηση σε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 14/10

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σας υποδεικνύει να εξετάσετε άλλες επιλογές καθώς καταστάσεις ή συμφέροντα του παρελθόντος δεν είναι πλέον σε ισχύ!

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι η δημιουργικότητά σας πνίγεται καθώς αναγκάζεστε να συμμορφωθείτε με την ομάδα την οποία συνεργάζεστε. Μπορεί να είστε μέρος μιας ομάδας που δουλεύει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αυτή η ομάδα δεν είναι ανοιχτή στην καινοτομία ή τις εναλλακτικές προσεγγίσεις. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες υπέρ των επιθυμιών του ομίλου.

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να αντανακλά την απομόνωση σας από τους άλλους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες των καταστάσεων και να επανασυνδεθείτε με την κοινότητά σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο συμμετοχής σας σε μια ομάδα ή οργάνωση, και αν υφίσταται η ανάγκη για υποστήριξη μην διστάσετε να αναζητήσετε τους αναγκαίους πόρους.

Επίσης το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να δείχνει ότι έχετε χάσει την επαφή με τους στενούς σας φίλους.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ