Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 14/12

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Ράβδων 

ippoths ton rabdon anestrammenos
Ιππότης των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 14/12

Οι Ιππότες συχνά είναι φορείς μηνυμάτων, και στον Ιππότη των ράβδων , τα μηνύματα είναι πιθανό να είναι θετικά και να σχετίζονται με την εργασία ή το επάγγελμα. Τα έργα σας είναι πιθανό να  έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από  ότι θα περίμενε κανείς ή θα μπορούσε να προβλέψει. Έχετε πολλούς λόγους να αισθάνεστε υπερηφάνεια. Απολαύστε το. Μπορείτε να συναντήσετε κάποιον νέο άτομο μέσα από τη δουλειά σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, να είστε σίγουροι ότι η επικοινωνία σας είναι πολύ σαφής . Βρείτε περισσότερο χρόνο να μιλάτε ο ένας στον άλλο . Αυτό θα βελτιώσει τα συναισθήματά σας σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι ίσως είναι μια κατάλληλη στιγμή για το  αν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποια πράγματα ή καταστάσεις ή  να ξεφύγετε από αυτές . Θα πρέπει να αισθάνεστε φορτισμένοι, γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να κάνετε πράγματα. Η  αυτοπεποίθησή σας είναι πιθανό να είναι αυξημένη και αυτό θα σας βοηθήσει προς την κατεύθυνση των στόχων σας.

Όταν εμφανίζεται ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι από εσάς ενεργείτε παρορμητικά. Το θέμα είναι ότι κάνετε κακό στην δουλειά σας αλλά και στην οικογένειά σας. Καταφέρνετε να φτάνετε σε αδιέξοδο κάποιες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να χειροτερεύουν όλοι οι τομείς που έχετε αναλάβει.
Ο Ιππότης των Ράβδων εμφανίζει έναν άνθρωπο που ζητά με πάθος τις νέες εμπειρίες, αλλά με εντελώς λάθος τρόπους. Τα πρόσωπα στον στενό του κύκλο, φοβούνται κάθε φορά που πρέπει να πάρει μια απόφαση.  Αν δεν αλλάξετε σύντομα τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε, μην απορήσετε αν χάσετε από δίπλα σας σημαντικά άτομα για σας, που μέχρι τώρα σας στήριζαν.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ