Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 22/12

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 22/12
Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 22/12

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι αρκετοί από εσάς. μπορεί να μην θέλετε να κάνετε κίνηση για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Αυτό επειδή φοβάστε ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθετε. Είστε δύσπιστοι και ως εκ τούτου έχετε δημιουργήσει ένα όριο μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων. Το τελευταίο  μπορεί να μετατρέψει την  ζωή σας σε προσωπική φυλακή. Ίσως να φοβόσαστε ότι δεν έχετε αρκετούς πόρους για να αντιμετωπίσετε κάποιες επικείμενες προκλήσεις
Ωστόσο, αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να αλλάξει, καθώς αυτός ο περιορισμός  θα σας εμποδίσει να φθάσετε σε νέα ύψη. Προχωρήστε, αλλά προσέξτε να μην πάρετε απρόσεκτες ή βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν στο μέλλον. 

Σε ένα πιο γενικό πλαίσιο, τo Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  αντιπροσωπεύει την άρνηση να συμβιβαστείτε ή να παραδοθείτε. Υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς, είστε πεισματάρηδες, άκαμπτοι ή πεισματικοί. Μπορεί να είναι το τελευταίο που στέκεται ή έχει ένα τσιπ στον ώμο σας. Εναλλακτικά, τo Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  μπορεί να υποδηλώνει αδιέξοδο, απόσυρση, υποχώρηση, κάτι ασπόνδυλο.

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  εν μπορεί να αντιπροσωπεύει τη μάθηση από παρελθόντα λάθη. Σε μια ανάγνωση περί αγάπης η Ταρω αποκαλύπτει ότι εάν είστε σε σχέση το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο αρνείστε και οι δύο αρνείστε να συμβιβαστείτε. Αυτό πιθανόν να είναι ένα προμήνυμα ότι θέλετε να αποχωρήσετε από την σχέση. Αν η σχέση είναι να διαρκέσει, πρέπει να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός. Και οι δύο πρέπει να μάθετε από λάθη του παρελθόντος. Αν βρεθείτε σε μια επιθετική διάθεση απλά αναρωτηθείτε: Θέλετε να έχετε δίκιο ή θέλετε να είστε ευτυχισμένοι; Εάν βρίσκεστε σε μια νέα σχέση, το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  μπορεί να υποδηλώνει ότι ο νέος σας σύντροφος βασανίζεται από παλιές συναισθηματικές καταστάσεις!!!
:

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ