Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/12

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Η Δύναμη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/12
Η Δύναμη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/12

Αν και αγχωμένοι για πολλά θέματα η Δύναμη υποδηλώνει ότι είστε σε θέση να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας. Όχι μόνο δεν χάνετε την ψυχραιμία σας αλλά είστε σε θέση να λειτουργήσετε και ως κατευναστικός παράγοντας. Τα επίπεδα ενέργειας σας είναι σήμερα σε υψηλά επίπεδα. Αυτό είναι καλό γιατί θα σας βοηθήσει να συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες. 

Σήμερα η Δύναμη είναι ένα από τα καλύτερα χαρτιά της Ταρω όσον αφορά το ζώδιο σας. Είστε στη θέση του να γνωρίζετε πώς να επιβάλλεστε στους γύρω  σας. Δεν είστε αυταρχικοί με αυτήν την επιβολή. Η Δύναμη ασκεί τον έλεγχό της μέσω  κατανόησης και  συνεργασίας.

 Σε μια ανάγνωση Ταρω, η Δύναμη σας προσφέρει την ελπίδα της σύνδεσης με τους δύο κόσμους εσωτερικούς και εξωτερικούς . Σας ζητά να βρείτε  την εμπιστοσύνη στο εαυτό σας  και να τον παρουσιάσετε στον κόσμο  ισχυρό, διεκδικητικό, και επίμονο. Εάν αισθάνεστε συναισθηματικά εξαντλημένοι, η κάρτα  της Δύναμης σας λέει: “Τα πράγματα πρόκειται να πάνε καλύτερα! Θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τη δύναμη μέσα σου και μέσα από άλλους για να μπορέσεις να συνεχίσεις!”

Όταν Δύναμη εμφανίζεται σε μια ανάγνωση Ταρω, υποδηλώνει ότι έχετε αρκετή δύναμη και φοβερές αντοχές!

H κάρτα της Δύναμης υποδηλώνει σε πολλά επίπεδα την δύναμη της θέλησης! Αρκετοί από εσάς αφού περάσατε από κάποιου είδος τεστ με επιτυχία. Ολοκληρώσατε την παρουσία σας και είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέα καθήκοντα! Πολλοί από εσάς είστε διατεθειμένοι να επιβληθείτε επάνω σε κάποιες καταστάσεις

Σε αρκετούς από εσάς θα έρθει κάτι σας είδος εμπνεύσεις για το τι στάση θα πρέπει να υιοθετήσετε ανάλογα με τις τρέχουσες καταστάσεις. Οι περισσότεροι από εσάς θα λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση και θα αποδείξετε και την σωματική σας αλλά και την πνευματική σας δύναμη. Καινούριες προκλήσεις θα αντιμετωπιστούν με επιτυχία, ενώ άτομα που υπέφεραν από κάποια ασθένεια η θεραπεία φαίνεται ότι είναι κοντά.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ