Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/3/20

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/3/20
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/3/20
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο θα σας ζητήσει να κάνετε το σωστό. Ακόμη και αν αυτό θα σας δυσαρεστήσει. Σε μια σχέση δεν υπάρχει πραγματική ευτυχία, εκτός αν και οι δύο σύντροφοι είναι ικανοποιημένοι. Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας ζητάει να φθάσετε στα όρια της αντοχής σας. Αυτό  για να σας υποστηρίξετε τον εαυτό σας μέσω αυτής της τρομερά δύσκολης στιγμής. Εάν η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη, αν ο σύντροφός σας δεν σας αγαπά ή αν σας θέλει μόνο για σαρκική ηδονή , τότε αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και εσείς σηκωθείτε και φύγετε με όση αξιοπρέπεια, σας έχει απομείνει. Αναγνωρίστε ότι αυτό το ρεύμα του κύκλου της ζωής σας έχει τελειώσει και θα πρέπει και οι δύο ελεύθεροι να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις.
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 28/3/20

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί  να αναδεικνύει φόβο σε θέματα δέσμευσης. Ίσως κάποιοι δεν έχουν το θάρρος ή την συναισθηματική δύναμη να πουν ότι αυτό που νοιώθουν είναι πάνω από τις δικές τους δυνάμεις ή τα πράγματα εξελίχθηκαν γρηγορότερα από το αναμενόμενο και επέλεξαν έτσι απλά να εξαφανιστούν χωρίς προειδοποίηση .
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι σημάδι έλλειψης συναισθηματικής ωριμότητας και δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, όταν η σχέση σας χτυπά σε ένα δύσκολο σημείο. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε προσκολλημένοι σε μια σχέση που έχει από καιρό πεθάνει.

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει μια κατάσταση που τελικά δεν λειτουργεί για σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, αναγνωρίστε ότι δεν έχει σημασία το πόσο σκληρά προσπαθείτε γιατί ορισμένα από αυτά πιθανώς ποτέ δεν θα επιλυθούν.

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να αντανακλά απελπιστικές , άσκοπες κινήσεις καθώς παρασύρεστε από το ένα μέρος στο άλλο σαν κάποιος που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του ή να περιορίζεται με κάποια ρύθμιση  που δεν του ταιριάζει ή δεν του είναι αρκετή.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ