Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 4/1

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Ο Τρελός 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 4/1
Ο Τρελός
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 4/1

Ο Τρελός γενικά σημαίνει την αρχή ενός νέου ταξιδιού. Ενός ταξιδιού όπου θα γεμίσετε την ζωή σας με αισιοδοξία και ελευθερία. Πέρα από τους συνηθισμένους περιορισμούς στη ζωή. Όταν το συναντάμε τον Τρελό αυτό υποδηλώνει ότι βλέπουμε την κάθε μέρα ως περιπέτεια.  Πιστεύουμε ότι οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στη ζωή μας. Ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που βρίσκονται στον κόσμο, που περιμένουν να εξερευνηθούν και να αναπτυχθούν. Ο Τρελός συμβολίζει μια απλή ζωή χωρίς την ανησυχία του  τι θα συναντήσει μπροστά.

Η κάρτα Ταρω o Τρελός  υποδηλώνει σήμερα για εσάς μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μια επιλογή ζωτικής σημασίας . Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι διαθέσιμες και η επιλογή πρέπει να γίνει με σύνεση. Αν είστε αντιμέτωποι με μια απόφαση ή βρίσκεστε σε μια στιγμή αμφιβολίας, ο Τρελός θα σας ενθαρρύνει να πιστέψετε  στον εαυτό σας και ακολουθήσετε  την καρδιά σας ανεξαρτήτως του πόσο τρελές μπορεί να είναι ή να φαίνονται οι  παρορμήσεις σας . Αυτή είναι η περίπτωση  που πολλές φορές λέμε κάτι αλλά λίγες το εννοούμε.

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σήμερα την ανάγκη του για ένα νέο ταξίδι, που  θα τον μεταφέρει σε αχαρτογράφητα εδάφη. Ο Τρελός έχει σχέση με όλες τις νέες εμπειρίες, Την προσωπική ανάπτυξη και την περιπέτεια. Η κάρτα της Ταρω του Τρελού σας ζητά να κάνετε  ένα «άλμα πίστης» και να εμπιστευτείτε το Σύμπαν από το γεγονός ότι, αν ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι, θα βρείτε την επιτυχία. O Τρελός ζει μια ανέμελη ζωή, απαλλαγμένη από την ανησυχία και το άγχος. Τον ίδιο δεν φαίνεται να τον πειράζει το γεγονός ότι δεν ξέρει πραγματικά τι βρίσκεται μπροστά του.

 Αν είστε αντιμέτωποι με μια απόφαση ή αμφιβάλετε για κάτι , ο Τρελός σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στον εαυτό σου και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Δεν έχει σημασία πόσο τρελοί ή ανόητοι μπορεί να φαίνεστε εξαιτίας των παρορμήσεων σας . Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει πραγματικά να «πιστέψετε» !

Ο Τρελός μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα κάλεσμα σε νέα πρόκληση της ζωής. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ