Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 6/10

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Επτά των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 6/10
Το Επτά των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 6/10

Μην διστάσετε να κάνετε τη στάση σας πιο ξεκάθαρη απέναντι στους άλλους  ανθρώπους. Εφόσον οι απόψεις σας είναι ξεκάθαρες, είναι πιθανό να δεχτείτε βοήθεια από τρίτο άτομο (εκτός του περιβάλλοντος σας). Το Επτά των Ράβδων υποδεικνύει ότι μια θετική αλλαγή έρχεται. Τόσο στην προσωπική όσο και στη επαγγελματική σας ζωή. Το Επτά των Ράβδων δείχνει επίσης προς την κατεύθυνση του να είστε ανεξάρτητοι και να σκέφτεστε για τον εαυτό σας. 

Σε θέματα εργασίας το Επτά των Ράβδων λέει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε όλο σας το  “είναι”  σε μια ιδέα, σε μια σκέψη και να την πραγματοποιήσετε την εργασία. Θα έχετε απόλυτη επιτυχία αν είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο και να καταβάλετε την απαιτούμενη προσπάθεια.  Αρκετοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε κατάσταση άμυνας. Παρά τα όποια εμπόδια όμως έχετε την ικανότητα να αντιστέκεστε στις πολλαπλές επιθέσεις. To γεγονός ότι είσαστε στρυμωγμένοι στην γωνία και εξακολουθείτε να μάχεστε, υποδηλώνει ένα ανθεκτικό άτομο και γεμάτο κουράγιο. Επειδή η κάρτα έχει να κάνει με τις ράβδους υποδηλώνει ότι οι επιθέσεις υφίστανται μέσα στον εργασιακό χώρο. To Επτά των Ράβδων υποδηλώνει μια σκληρή μάχη. Mια μάχη κατά της καταπίεσης και του εκφοβισμού.

To Επτά των Ράβδων υποδηλώνει ότι πρέπει να σταθείτε γερά στα πόδια σας και να υπερασπιστείτε  ότι πιστεύετε. Δώστε τα πάντα για να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Αμυνθείτε για να αντιμετωπίσετε το όποιο ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αποδείξτε ότι μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα που βρήκατε έναν λόγο για να ζείτε.

Στα αισθηματικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι , μην διστάσετε να ανοιχτείτε στον σύντροφο σας. Αυτό  θα βελτιώσει κατά πολύ  τη σχέση σας ιδιαίτερα αν είστε διακριτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα μιλήσετε. Αν είστε μόνοι  αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε  στις απαιτήσεις μιας νέας σχέσης .

To Επτά των Ράβδων υποδηλώνει ισχυρή Θέληση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ