Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 9/2/20

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 9/2/20
Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 9/2/20

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο δηλώνει πως ίσως να νομίζετε ότι είστε  έτοιμοι για μια σοβαρή δέσμευση ενώ στη  πραγματικότητα είναι λάθος αυτό. Πρέπει να το σκεφτείτε αρκετά πριν αποφασίσετε αν αξίζει  πραγματικά για σας, επειδή ίσως να έχετε περάσει πρόσφατα μέσα από μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής σας. Έχετε  όμως καταλήξει σε κάποιες λύσεις και σχεδιάζετε να βελτιώσετε την κατάστασή σας.  Απλά να σιγουρευτείτε  ότι δεν θα κάνετε πάλι τα ίδια λάθη .

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί να φέρει ενδεχομένως απελευθέρωση από τρομερές πιέσεις, συγκρούσεις ή βασανιστήρια. Η απελευθέρωση δεν θα είναι στιγμιαία, αλλά θα είναι αρκετή για έναν αποχρωματισμό για να σας επιτρέψει να έχετε ελπίδα για άλλη μια φορά. Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο συμβολίζει λύσεις που βρίσκονται.  Δεν είστε πλέον μόνοι όταν αυτή η Κάρτα έρχεται ανεστραμμένη, καθώς άλλοι έρχονται να σας βοηθήσουν στη δύσκολη  κατάσταση σας . Τα καλύτερα έρχονται. Η απελευθέρωση και η ελευθερία αντικαθιστούν την θλίψη και την απελπισία.

To Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί τελικά να φτάσατε σε μια σαφή και ισορροπημένη προοπτική της ζωής σας και ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις άμεσες καταστάσεις που σας απασχολούν. Κάντε  ένα βήμα τη φορά, και δείξτε  εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

To Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι για όσους βρίσκονται σε σχέση ή γάμο μπορεί να χρειάζεται περισσότερη εργασία επάνω στα αισθηματικά. Για όσους είναι μόνοι  πιθανό να νομίζετε ότι είστε πια έτοιμοι για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Το δέκα των ξιφών ανεστραμμένο σας λέει να σκεφτείτε πολύ πριν το αποφασίσετε.

To Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο  

Υποδηλώνει ότι ένα επιχειρηματικό ναυάγιο αρχίζει σιγά-σιγά να ανακάμπτει. Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να βρίσκετε νέους τρόπους για να αντικαταστήσετε τους παλιούς. Όταν το Δέκα των Ξιφών έρχεται ανεστραμμένο υποδηλώνει πως ένα πακέτο διάσωσης μπορεί να φτάσει ή να σας προσφερθεί ακριβώς την τελευταία στιγμή. Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη και τελευταία ευκαιρία προκειμένου να σώσετε την επιχείρηση σας ή το μεγαλύτερο μέρος της.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ