Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 1/1

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Η Δικαιοσύνη 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 1/1
Η Δικαιοσύνη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 1/1

Η Δικαιοσύνη υποδηλώνει ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις σε όλα τα πράγματα. Τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Έρχεται πάντα μια στιγμή όπου όλοι και όλα κρίνονται. Η κάρτα της Δικαιοσύνης σήμερα σηματοδοτεί ότι η κρίση θα γίνει δίκαια και αναλόγως. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν κατά το παρελθόν θα σταθμιστούν προσεκτικά και με δίκαιο τρόπο. Τα συναισθήματά σας γύρω από αυτή την κάρτα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κατάστασή σας.

Αν έχετε αδικηθεί, η εμφάνιση της Δικαιοσύνης μπορεί να σας ανακουφίσει. Από την άλλη πλευρά, εάν οι πράξεις σας προκάλεσαν πόνο στους άλλους, αυτή η κάρτα χρησιμεύει ως προειδοποίηση. Η εμφάνισή της αποτελεί μια ευκαιρία για να αλλάξετε τις ενέργειές σας στο τώρα για ένα καλύτερο μέλλον. Μια ανάγνωση της κάρτας Ταρω η δικαιοσύνη, σημαίνει  είναι καιρός να λογοδοτήσουμε για τις ενέργειές μας.

Η Δικαιοσύνη είναι ένας δείκτης αυτή την στιγμή ότι δεν γνωρίζετε τη δική σας αξία. Μπορείτε να κάνετε και να έχετε περισσότερα, αλλά κάπου στο δρόμο της ζωής σας, συμφωνήσατε να κάνετε, περισσότερα και να έχετε λιγότερα. 

Τα χρήματα είναι μια μορφή αγάπης. Υπάρχουν για να υλοποιήσουν τα όνειρα σας. Γιατί λοιπόν δεν τα αφήνετε; Ποια είναι η αντίσταση; Εάν το πρόβλημα είναι το περιβάλλον εργασίας σας, τότε, τι σας κάνει να μένετε εκεί που βρίσκεστε; 

Η Δικαιοσύνη στη Ταρω κρατά το σπαθί της σε όρθια θέση, που σημαίνει ότι πρέπει να είστε άμεσοι και απόλυτα ορθολογικοί στις απαντήσεις σας. Συγκρίνετε το χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλετε σε σχέση με τα χρήματα. Την ικανοποίηση που παίρνετε και αναρωτηθείτε: Είναι η δουλειά σας δίκαιη για εσάς;  Η κάρτα της Δικαιοσύνης προτείνει μια πορεία δράσης που θα εναρμονίσει ό, τι θέλετε με ότι είναι σήμερα δυνατόν.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης  σας συμβουλεύει σήμερα να ακούσετε προσεκτικά την γνώμη τρίτων. Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τις εκδοχές των γεγονότων που διαδραματίστηκαν. Εσείς αποφύγετε να προσφέρετε ανατροφοδότηση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ