Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 12/11

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Άστρο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 12/11
Το Άστρο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 12/11

Η παρουσία του Άστρου αντιπροσωπεύει μια περίοδο ανάπαυλας και ανανέωσης για εσάς. Αυτή η ανανέωση μπορεί να είναι πνευματική, σωματική ή και τα δύο. Είναι ένα ιδιαίτερα θετικό σημάδι αν εσείς ή κάποιος κοντά σας ανακάμπτει από ασθένεια ή τραυματισμό. Είναι ένα φως στο σκοτάδι, που φωτίζει το μέλλον σας και το παρελθόν σας.

Το Άστρο φανερώνει ότι ένα μεγάλο βάρος έχει φύγει από τους ώμους σας.. Το Άστρο είναι ένα μήνυμα ελπίδας. Μια βεβαιότητα ότι όλα είναι καλά. Όσο κακή είναι η τρέχουσα κατάσταση, αυτή η κάρτα σας λέει ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Υποδεικνύει ότι ο αναζητητής μπορεί να βρει ένα μέρος όπου όλα γίνονται συγκεκριμένα. Ότι μπορεί να βιώσει την ειρήνη. Αντιλαμβανόμενοι τις πραγματικές αξίες, τότε όλα τα άλλα γίνονται τετριμμένα. Σε θέματα ερωτικά το Άστρο λέει ότι η αγάπη είναι σίγουρα γύρω σας. Σε θέματα σχέσεων, υποδηλώνει ότι ένας βαθύς δεσμός μεταξύ σας γίνεται ισχυρότερος.

Το Άστρο φανερώνει ευχάριστες ψυχικές καταστάσεις και  σας ενθαρρύνει να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Έχετε ανανεωμένη αυτοεκτίμηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα έρθουν έτσι τα γεγονότα που θα σας αποδείξουν πόσο επιτυχείς και σεβαστοί είστε. Το Άστρο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτευχθεί ένας στόχος που χρόνια ολόκληρα κυνηγάτε. Αυτό θα σας φέρει διαρκή ευφορία και η φήμη σας μπορεί να ενισχυθεί.

Η κάρτα του Άστρου είναι ενθαρρυντική, ειδικά όταν προέρχεται  μετά από συνεχείς παρακμιακές καταστάσεις. Αυτές ήταν και η αιτία που είχε καταστραφεί η αυτοεκτίμησή σας.

Σε μια ανάγνωση Ταρω, το Άστρο φέρνει ανανεωμένη αυτοεκτίμηση και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα συνειδητοποιήσετε  το πόσο επιτυχείς και σεβαστοί είστε.

Το Άστρο μπορεί να σας βοηθήσει να  επιτευχθεί ένας στόχος που φέρνει διαρκή ευτυχία και η φήμη σας μπορεί να ενισχυθεί.

Η κάρτα του Άστρου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, όταν προέρχεται  μετα από μια περίοδο παρακμιακής κατάστασης , που ήδη έχει  καταστρέψει την αυτοεκτίμησή σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ