Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 13/1

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 13/1
Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 13/1

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο έχει σήμερα πολλαπλές ερμηνείες. Δείχνει ότι μια μερίδα από εσάς πρέπει  πρώτα από όλα να αλλάξετε την προσέγγισή σας για την επίτευξη των στόχων σας . Οι τακτικές που χρησιμοποιείτε δεν λειτουργούν. Το Επτά των Ξιφών υποδηλώνει μια πονηρή νίκη που επιτυγχάνεται με εξαπάτηση και πονηρία. Τουναντίον το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο  μπορεί να σημαίνει είτε μια πιο ακραία έκδοση μιας τέτοιας συμπεριφοράς ή ένα είδος ανανέωσης της συνείδησης. Εσείς ή κάποιος στον κύκλο σας μπορεί να αποφασίσατε να απαλλαγείτε από τις ενοχές σας. Θέλετε να είστε καθαροί για κάτι στο οποίο είχατε εμπλακεί. Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί στο πρόσωπο σας, αλλά υπάρχουν πιθανότητες ανάκτησης. Υπάρχει μια επιθυμία εδώ. Να προσπαθήσετε και να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Ένα τρόπο συνεργατικό και όχι ανεξάρτητο.

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο σας προτρέπει σήμερα να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Ίσως έτσι θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε και να μπορέσετε εύκολα να ξεπεράσετε τις καταστάσεις που σας στενοχωρούν. Θα πρέπει να αποδεχθείτε  ό,τι συμβαίνει μέσα σας και να αντιδράσετε πάνω σε αυτό, αντί να προσπαθείτε να ξεφύγετε. Θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από στενόμυαλες πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε αβίαστα στη ζωή σας. Η συμβουλή είναι να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, συζητώντας με ανώτερους πνευματικούς ανθρώπους.

Αν έχετε εμπλακεί σε μια εξωσυζυγική σχέση το Eπτά των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει μια αυξανόμενη απροθυμία να διατηρηθεί η παρωδία που έχει αυτό το είδος  σχέσης. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε  όλο και πιο άβολα με αυτή τη σχέση και θα προτιμούσατε  να το διαλύσετε.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ