Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 18/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : O Βαλές των Ξιφών 

vales ton xifvn
ο βαλές των ξιφών

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 18/12

Η προσωπικότητά σας δείχνει πείσμα και φιλοδοξία.  O Βαλές των Ξιφών είναι επίσης μια ενδεικτική κάρτα ισχυρών αναλυτικών δεξιοτήτων και ενεργητικού χαρακτήρα. Έχετε προτίμηση του να κατευθύνεστε στον πυρήνα των ζητημάτων και να κάνετε λεπτομερή και  ακριβή εκτίμηση επάνω σε αυτά. Αυτό θα σας επιτρέψει να γίνετε ένας εξαιρετικός διαπραγματευτής. Εάν ο  Βαλές των Ξιφών αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, α ετοιμαστείτε να πάρετε πολλές σημαντικές αποφάσεις γρήγορα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας και την κρίση σας για να ξεπεράσετε αυτές τις δυσκολίες.

Βαλές των Ξιφών αντανακλά μια αφθονία ενέργειας, πάθους και ενθουσιασμού. Δεν μπορείτε να περιμένετε για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή για να υλοποιήσετε μια ιδέα, και να την μοιραστείτε  με άλλους. Θέλετε να ξεκινήσετε όλα τα νέα έργα, επιχειρήσεις και ταξίδια με ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας και ενθουσιασμού. Η πρόκληση όμως, είναι αν μπορείτε να κρατήσετε αυτό τον ενθουσιασμό μέχρι την περάτωση του έργου!

Όπως συμβαίνει με όλους τους βαλέδες, η αρχή φαίνεται πάντα πολλά υποσχόμενη, αλλά πάντα κάτι άλλο απαιτείται προκειμένου να διατηρηθεί ο ρυθμός.

Βαλές των Ξιφών υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς λαμβάνεται μηνύματα από τον ίδιο σας τον  εαυτό ότι η εσωτερική σας ανάπτυξη έχει  αρχίσει να επεκτείνεται και ενδεχομένως να ολοκληρώνεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να γίνεστε πιο ικανοί στο να χειρίζεστε τις όποιες καταστάσεις με διπλωματικό τρόπο, ενώ παράλληλα να έχετε και μια πιο σφαιρική όψη των πραγμάτων. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι από εσάς που θα προσπαθήσουν να κάνουν μια διακριτική έρευνα για περιστασιακούς κινδύνους. Εάν είστε σε μια σχέση  που ενδεχομένως να έχει βαλτώσει κρυμμένες αδυναμίες που την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση έρχονται στην επιφάνεια.

Κάποιος προδότης που κρύβετε στον επαγγελματικό σας ή αισθηματικό σας χώρο θα αποκαλυφθεί!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ