Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 2/1

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Ο Κόσμος ανεστραμμένος 

o kosmos
Ο Κόσμος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 2/1

Ο Κόσμος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς  είστε μπλοκαρισμένοι ή διακατέχεστε από τον φόβο της αλλαγής .Σταματήστε να παραμένετε προσκολλημένοι σε παλιές συνήθειες. Σταματήστε να επιμένετε επάνω σε πράγματα ή καταστάσεις που δεν έχουν πια μέλλον. Ιδιαίτερα στο ερωτικό κομμάτι ο Κόσμος ανεστραμμένος υποδηλώνει συναισθηματικό εγκλωβισμό. Άλλοι φοβάστε ότι πιθανόν κάποια σχέδια σας τα οποία ξεκινήσατε προ πολλού δεν θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε .

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος σαν καλύτερη κάρτα έστω και ανεστραμμένη υποδηλώνει πως ότι θέλετε θα γίνει αλλά με κάποια καθυστέρηση!

Ο Κόσμος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι ή ακόμα στάσιμοι. Αν προσπαθήσετε, και αν είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και τον σύντροφο τότε η σχέση αυτή θα οδηγηθεί σε νέα επίπεδα. Αν πάλι ψάχνετε για την αγάπη, δεν πρέπει να φοβόσαστε να σμίξετε ή να μιλάτε σε αγνώστους. Αν κλειστείτε στον εαυτό σας εξαιτίας φόβου, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ανοιχτείτε! Αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά.

Μερικές φορές, ο Κόσμος ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει ότι η επιθυμητή αλλαγή θα καθυστερήσει και ότι πρέπει να αφιερωθεί περισσότερος χρόνος και ενέργεια στο έργο ή σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής σας προτού μπορέσετε να βιώσετε την ολοκλήρωση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό, αλλά η υπομονή και η επιμονή θα αποδώσει στο τέλος. Μπορεί να αισθάνεστε πνιγμένοι, ακόμα και παγιδευμένοι αλλά μην το εγκαταλείπετε. Διατηρήστε μια σταθερή πορεία για τώρα.

Ο Κόσμος ανεστραμμένος μπορεί επίσης να υποδηλώνει μια μικρή νίκη ή  επίτευγμα. Ίσως να έχετε επιτύχει κάτι, αλλά όταν συγκρίνετε αυτό το επίτευγμά σας με ενός άλλου, η εκτίμησή σας μειώνεται. Αν συμβαίνει αυτό, θυμηθείτε ότι η πρόοδος σας μετράτε καλύτερα σε σχέση με το δικό σας παρελθόν.

Τέλος, ο Κόσμος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι έχετε προσκολληθεί σε προηγούμενα επιτεύγματα. Αυτό σας καθυστερεί στην περαιτέρω πορεία και εξέλιξη.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ