Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 21/11

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο 

tria ton dinarion
Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 21/11

Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο  δείχνει ότι υπάρχει έλλειψη ομαδικής εργασίας. Δείχνει ότι οι άνθρωποι εργάζονται ανταγωνιστικά και υπονομεύουν το έργο στην πορεία.  Κάθε άτομο προσπαθεί να επιδείξει υπεροχή. Όταν βρίσκεστε σε μια τέτοια ομάδα, καλό είναι να προσπαθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο να εμπνεύσετε την ομαδικότητα. Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο  δείχνει ότι η διαφορά στα κίνητρα και στις φιλοδοξίες επιφέρει επιπλοκές. Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σας λέει ότι υπάρχει ανάγκη να εξισορροπήσετε τα έξοδα σας με τα έσοδα σας σας χωρίς να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Η πτυχή του εξτρεμισμού αυτής της κάρτας σε οικονομικά θέματα  έχει καίρια σημασία. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε άσκοπες σπατάλες από τις οποίες δεν θα μπορείτε εύκολα να ανακάμψετε αργότερα. 

Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σας λέει ότι υπάρχει ανάγκη να εξισορροπήσετε τα έξοδα σας με τα έσοδα σας σας χωρίς να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Η πτυχή του εξτρεμισμού αυτής της κάρτας σε οικονομικά θέματα  έχει καίρια σημασία. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε άσκοπες σπατάλες από τις οποίες δεν θα μπορείτε εύκολα να ανακάμψετε αργότερα. 

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι  αναζητάτε περισσότερο σεβασμό στον εργασιακό σας  χώρο. Θα έπρεπε να είστε ευγενικοί και να ακούτε  τις απόψεις και τα σχόλιά των  ανωτέρων  σας, αλλά  στην περίοδο ύφεσης που διανύουμε εσείς  φαίνεται να γίνεστε  ολοένα και πιο  ανήσυχοι με γνώμονα αυτά που ακούτε. Θέλετε να εργαστείτε  σε ένα περιβάλλον όπου θα έχετε  την ευκαιρία να εκφράσετε  τη δική σας άποψη και να ακουστεί. Κάπου που θα θεωρείστε  ως εμπειρογνώμονας . Αλλά αυτό φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός και όχι μόνο! Βλέποντας ότι οι μέχρι τώρα θυσίες σας όχι μόνο  δεν αναγνωρίζονται αλλά υπάρχουν και έντονα ανταγωνιστικά συμφέροντα πολλοί από σας διακατέχεστε από ένα αίσθημα απογοήτευσης.

Κάποιοι από εσάς  μπορεί επίσης να αναζητάτε  νέους συναδέλφους που μαζί με νέες γνώσεις,  να δημιουργήσετε ένα πιο  ομαδικό περιβάλλον.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ