Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 26/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : O Διάβολος ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 26/12
Ο Διάβολος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 26/12

O Διάβολος ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι η στιγμή που ένα άτομο δια μέσου αυτογνωσίας σπάει τις αλυσίδες με αρρωστημένα πάθη, εθισμούς και κακές συνήθειες.. Οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κουραστεί να τρέχει σε κύκλους και χρειάζεται αλλαγή. 

Αλλά ένα πράγμα είναι σαφές. Το σπάσιμο αυτών των αλυσίδων, ειδικά εκείνων του εθισμού δεν είναι ποτέ εύκολη. Έτσι, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που αρχικά μπορεί να είναι επώδυνες. Θα πρέπει να κάνετε τις προσαρμογές που θα αποδώσουν τελικά με το να μπορέσετε να βρείτε ξανά τον αληθινό σας εαυτό. 

Η αυτοαξιολόγηση είναι αναγκαία σε αυτή την περίπτωση. Το άτομο χρειάζεται κάποιο χρόνο και να απαριθμήσει όλα τα πράγματα από τα οποία πρέπει να απεμπλακεί. Μόλις γίνει αυτό, τότε θα είναι ο καιρός να ξεκινήσουν το δύσκολο ταξίδι της αυτό-βελτίωσης.

O Διάβολος ανεστραμμένος  εμφανίζεται όταν αισθάνεστε παγιδευμένοι σε αρρωστημένες καταστάσεις.  Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση στο ότι θέλετε  την ελευθερία σας  από αυτά τα επιβλαβή ομόλογα. Μπορεί τώρα να είστε πιο πρόθυμοι και ικανοί να δεχθείτε  αλλαγές στη ζωή σας. Πρέπει να είστε πιο ανοικτοί ώστε να έχετε νέες προοπτικές. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα εύκολο ταξίδι. Θα χρειαστεί να παλέψετε τους  εσωτερικούς σας  φόβους και τις αγωνίες σας για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τις αλυσίδες που σας δένουν με τις  συνήθειες σας. Θα χρειαστεί να προβείτε σε έλεγχο της ζωής σας και να εξαλείψετε τα πράγματα που ξέρετε ή πιστεύετε ότι είναι επιβλαβή για εσάς και τον ψυχισμό σας!

Η κάρτα του Διαβόλου ανεστραμμένη υπαινίσσεται ότι θέλετε να γυρίσετε σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας μετά από μια μεγάλη  δοκιμασία ή  κάποια συναισθηματική  ισοπέδωση. Νιώθετε ένοχοι για τον τρόπο που χειριστήκατε την εξουσία που σας δόθηκε! Ενδεχομένως να έχετε χρησιμοποιήσει τη θέση σας για έλεγχο ή για εκφοβισμό.

Αν ναι, η ημέρα  της αναμέτρησης έχει έρθει. Είτε παραιτείστε από  τους αμαρτωλούς  τρόπους σας και προσπαθείτε να υιοθετήσετε την κάρτα της εγκράτειας ή τα θύματα σας έχουν ξεσηκωθεί εναντίον σας και ζητούν δικαιοσύνη ή εκδίκηση. Θυμηθείτε, τα πάντα μεταβάλλονται.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ