Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 27/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Επτά των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 27/12
Το Επτά των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 27/12

Μια ισορροπημένη κάρτα από τη φύση του το  Επτά των Δηναρίων  δείχνει ότι θα αποφύγετε την αποτυχία. Αλλά υπολείπεται της επιτυχίας σε μια προσπάθεια ή με μια μόνο προσπάθεια. Είναι εξίσου πιθανόν, να επιτύχετε τους στόχους σας, αλλά όχι στο χρονικό πλαίσιο που ελπίζατε. Θα αντιμετωπίσετε αποτυχίες και, για να πετύχετε, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε του να είστε υπερβολικά διστακτικοί. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή ή δύσκολη, αλλά είναι δυνατή.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, και αφού λάβει την ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά σας, μπορεί συχνά να εισπράξετε μια αίσθηση δυσαρέσκειας. Αυτό μπορεί να προκύψει από διάφορους λόγους. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε δώσει το καλύτερό σας εαυτό και φυσικά, θα θελήσετε να προσπαθήσετε ξανά και ξανά ώστε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα. Αν ό, τι έχετε καταφέρει, δεν φαίνεται, τόσο ωραίο όπως θα το περιμένατε ίσως, θα πρέπει να επαναξιολογήσετε όλα τα σχέδιά σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να νοιώθετε ένα κενό μέσα σας, και να αναρωτιέστε : Έχετε κερδίσει μια μεγάλη νίκη; Αν αυτό είναι σπουδαίο, τι κάνουμε τώρα; Προφανώς δεν μπορείτε να επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Η αλλαγή είναι απαραίτητη.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 27/12

Το Επτά των Δηναρίων αναφέρεται στο γεγονός ότι είναι πιθανόν να πάρετε πίσω αυτά που δώσατε στο παρελθόν.
Σαν ανεστραμμένη κάρτα όμως δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη για σας να πάρετε σαφείς αποφάσεις σχετικά με το τι σημαίνει επιτυχία για σας , το ποιοι είναι οι στόχοι σας και κατά πόσο είναι εφικτοί.
‘Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή του να έχετε πολλούς και συγκεχυμένους στόχους στο μυαλό σας. Αν το κάνετε ποτέ δεν θα τους υλοποιήσετε. Να είστε συγκεκριμένοι. Καμία σχέση, και κανένα πρόσωπο δεν είναι τέλειο. Ούτε έχει σημασία πόσο σκληρά εσείς προσπαθείτε . Αν ψάχνετε για την αγάπη και συνεχώς νοιώθετε άδειοι εξετάσετε την πιθανότητα του να έχετε μια μη ρεαλιστική, μια εξιδανικευμένη ιδέα του ποιος/α είναι η/ο “σωστή” εταίρος για εσάς που να σας ταιριάζει. 
Η πραγματική αγάπη πηγαίνει πολύ πιο πέρα από τις επιφανειακές εμφανίσεις.

Το Επτά των Δηναρίων λέει ότι δεν πρέπει να ψάχνετε για «γρήγορες νίκες».

Ομοίως,  το Επτά των Δηναρίων δείχνει ότι βάζοντας μακροπρόθεσμες προοπτικές θα αξιολογήσετε, που μπορείτε να επενδύσετε καλύτερα τον χρόνο και την ενέργειά σας για τη μέγιστη απόδοση. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ