Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 29/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των ράβδων ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 29/12
Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 29/12

Το Δύο των ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να οργανώνετε μακροπρόθεσμους στόχους. Να ιεραρχείτε σωστά το τι είναι σημαντικό για εσάς και τι όχι. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να επιτύχετε.

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε αγνοήσει σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με το σχεδιασμό των όσων κάνατε. Η έλλειψη σωστού σχεδιασμού μπορεί να είναι ο λόγος της πτώσης σας. 

Άλλες ερμηνείες μπορεί να περιλαμβάνουν είτε την υπερβολική αυτοπεποίθηση είτε την έλλειψη υπομονής. Και τα δύο είναι πιθανόν να φέρουν αταξία στο δρόμο σας.

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι άλλο άτομο κάνει κουμάντο στην ζωή σας .Ίσως ένας πατέρας, αδελφός ή σύζυγος χρησιμοποιεί τη δύναμή τους για να σας ελέγξει. 

Αντισταθμισμένες καταστάσεις υποδηλώνουν ότι ασχολείστε με ένα πολύ ανυπόληπτο άτομο. Είναι εξαιρετικά χειραγωγικό και έχει εκρηκτική ιδιοσυγκρασία.

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να δείχνουν ότι έχετε έλλειψη πόρων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντική κατάθλιψη και οικονομικές απώλειες

Σε γενικές γραμμές το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο σας υπενθυμίζει να βάλετε τα  συναισθήματα σας σε μια νέα προοπτική. Μερικές φορές αυτό που νιώθετέ δεν είναι η συνολική πραγματικότητα της κατάστασης. Παρόλα αυτά, μερικές φορές θα πρέπει να κάνετε αλλαγές και να δοκιμάσετε νέα πράγματα στη ζωή. Ζυγίστε προσεκτικά τις όποιες ισορροπίες ιδιαίτερα αν πρόκειται  να αναλάβετε κάποια ρίσκα και κάνοντας μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

 Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα. Δεν ξέρετε όμως από πού να αρχίσετε. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν  έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που σας γεμίζει. Τι θέλετε να κάνετε στην πραγματικότητα . Ξεκινήστε από την αρχή σκεπτόμενοι  ξανά  σχετικά με το τι είναι σημαντικό για εσάς και ποια είναι τα πραγματικά σας  κίνητρα. Ελέγξετε τα πάθη σας, και στη συνέχεια  αρχίστε να σχεδιάζετε τον τρόπο με τον οποίο  θα πετύχετε τους στόχους σας.

Ξεκινήστε από την αρχή σκεπτόμενοι  ξανά  σχετικά με το τι είναι σημαντικό για εσάς και ποια είναι τα πραγματικά σας  κίνητρα. Ελέγξετε τα πάθη σας, και στη συνέχεια  αρχίστε να σχεδιάζετε τον τρόπο με τον οποίο  θα πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ