Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 9/1

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Η Εγκράτεια

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 9/1
Η Εγκράτεια
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 9/1

Η Εγκράτεια υποδηλώνει ότι σε στιγμές μεγάλου άγχους, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι. Είστε άνθρωποι που δεν αφήνετε τις υποθέσεις σας σε τρίτους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς με τους οποίους ασχολείστε. που αναζητάτε να εξερευνήσετε. Η κάρτα της Εγκράτειας προτείνει μετριοπάθεια και ισορροπία, σε συνδυασμό με πολλή υπομονή. Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, σας συμβουλεύει να αποφεύγονται οι ακραίες καταστάσεις.

Η Εγκράτεια  υποδηλώνει ότι έχετε ένα σαφές όραμα και γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε. Αυτό είναι ένδειξη της ανώτερης μάθησης, η οποία είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο ταξίδι της ζωής. Αντικατοπτρίζει ότι έχετε βρει ειρήνη με αυτό που κάνετε και όλα ξεδιπλώνονται όπως θα έπρεπε. Η Εγκράτεια σε σχέση με άλλους ανθρώπους, δείχνει ότι είστε σε θέση να προσαρμοστείτε και να εργαστείτε αρμονικά με την κοινότητά σας, τους συναδέλφους σας και τους αγαπημένους σας.

Η Εγκράτεια μπορεί επίσης να υποδηλώνει  χρόνο για να αξιολογήσετε και να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που έχετε επιλέξει. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού εαυτού σας. Στο τέλος όλων αυτών, θα βρείτε μεγαλύτερο σκοπό και νόημα στις ενέργειές σας. Το μήνυμά της Εγκράτειας είναι ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε πλήρως και με τα δύο.

Αυτή είναι μια κάρτα για την ισορροπία, με πολλούς τρόπους, και σε σχέσεις όλων των ειδών. Φιλίες, οικογένεια, ρομαντικές συνεργασίες ακόμα και εργασιακές σχέσεις όλα χρειάζονται την προσοχή σας. Αν και σε γενικές γραμμές όλες οι σχέσεις σας είναι πιθανό να εξελίσσονται αρκετά καλά, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε βαθύτερα ορισμένα προσωπικά σας ζητήματα. Θα πρέπει να σκεφτείτε πώς αυτοί που στέκονται στο δρόμο σας θα μπορούσαν ή να παρακαμφθούν ή να γίνουν σύμμαχοι σας. Συχνά, για να μπορέσετε να έχετε πραγματικά την ειρήνη που επιθυμείτε στις  σχέσεις, θα πρέπει να τα έχετε βρει πρώτα με τον εαυτό σας !Είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση . Μην την ξεχνάτε!!!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ