Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 10/5/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : O Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 10/5/20
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 10/5/20

O Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει τη συνεχή ανάγκη ενός ατόμου να κυριαρχεί επί των καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων & των σχέσεων, αποκαλύπτοντας έτσι την αληθινή έκταση της ανασφάλειες του. Μερικές φορές μπορεί να δείξει ακόμα και  βία. Έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες και φιλοδοξίες που παραμένουν συχνά ανεκπλήρωτες, κάνοντας τον υπερβολικά κριτικό στους τρίτους.  Κατά τη λήψη αποφάσεων, είναι συχνά αναποφάσιστος και αν πάρει αποφάσεις είναι ασήμαντες. Αυτός ο άνθρωπος δείχνει την υποκρισία του, δίνοντας λίγα, αλλά αναμένοντας πολλά σε αντάλλαγμα.

Όταν ο αυτοκράτορας εμφανίζεται αντιστραφεί σε μια ανάγνωση, αυτό δείχνει ότι μια θετική κατεύθυνση είναι απολύτως αναγκαία, καθώς υπάρχει μια σαφής έλλειψη αυτοπειθαρχίας και ελέγχου.

Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος, σας λέει να φανείτε δύσπιστοι όσον αφορά κάποιον από τους γύρω σας γιατί λειτουργούν σε σχέση με τα δικά τους συμφέροντα. Μπορεί να προσπαθήσει να σας «χρησιμοποιήσει» για να πάρει κάτι από εσάς. Προειδοποιεί για κάποιον με κρυφά κίνητρα. Υπάρχει η πιθανότητα να σας εξαπατήσει. Παραμείνετε σε εγρήγορση αυτή τη στιγμή. Ο αυτοκράτορας είναι ενδεικτική κάποιου που μπορεί να είναι γουρούνι-με επικεφαλής και πεισματάρης σε σημερινή κατάσταση. Αυτό το άτομο μπορεί να γίνει ένα βάρος για εσάς.

Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος, δείχνει κάποιον που μπορεί να αισθάνονται έτσι τον έλεγχο του εαυτού τους που δεν επιτρέπουν καμία από τις ενέργειές τους για την επέκταση. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι σβήσει από τις θετικές ευκαιρίες. Όταν αντιστραφεί, ο αυτοκράτορας σημαίνει ότι υπάρχει κάποια υπερβολή ή του πληθωρισμού των γεγονότων.

Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος, μπορεί να υποδηλώνει την απληστία.  Η αντιστραφεί αυτοκράτορας λέει αδυναμίας να ελέγξει τα συναισθήματα και την ανάγκη για την αυτοπειθαρχία. Σκεφτείτε συνοπτικά και με σαφήνεια πριν από τη θέση τρέχοντα σχέδια σε δράση, όπως είναι τα συναισθήματά σας κυβερνών αποφάσεις σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Όταν ο αυτοκράτορας εμφανίζεται αντιστραφεί αυτό μπορεί να υπονοεί ότι είστε άβολα φέροντας μεγάλο βάρος ευθύνης. Εξισορροπείστε το φορτίου σας πιο ομοιόμορφα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ