Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 12/11

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : To Επτά των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 12/11
Το Επτά των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 12/11

To Επτά των Ράβδων έχει παρόμοια σημασία με το Πέντε των Ράβδων. Και οι δύο κάρτες δείχνουν αγώνες και την ικανοποίηση ενός γεγονότος To Επτά των Ράβδων, όμως είναι διαφορετικό ως πρός τον αγώνα που πρέπει να δώσετε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Πρόκειται για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε για να συνεχίσετε να έχετε επιτυχία. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ανταγωνισμό για να υπερασπιστείτε τον τίτλο σας και να αναδείξετε τον εαυτό σας. Άλλοι θα επιθυμούν τα ίδια πράγματα με εσάς, οπότε πρέπει να σταθείτε μπροστά τους.

Θα υπάρξουν προκλήσεις για την επιτυχία του έργου ή της επιχείρησής σας από μια εξωτερική πηγή. Πρέπει να παραμείνετε αφοσιωμένοι στις επιθυμίες σας και με  προσπάθεια, θα τους ξεπεράσετε.

Το γενικό νόημα του Επτά των Ράβδων είναι ότι θα χρειαστεί να  υπερασπιστείτε αυτή τη θέση και να αντιμετωπίσετε όσους σκοπεύουν να πάρουν την θέση σας. Υπάρχουν καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για τις πεποιθήσεις σας και να αντιμετωπίζετε όσα μπορεί να απειλήσουν ή να αντιταχθούν σε εσάς και τις πεποιθήσεις σας.

Το Επτά των Ράβδων έχει παρόμοια σημασία με τα Πέντε των Ράβδων. Και οι δύο κάρτες δείχνουν αγώνες μετά την επίτευξη ενός στόχου. Το Επτά των Ράβδων όμως είναι διαφορετικό ως πρός το ότι,  πρέπει να διατηρήσετε τα κεκτημένα. Πρόκειται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε Πρέπει να αντιμετωπιστούν για να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχία. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε είδους αντιπαλότητα και να αποδείξετε το ποιοι είστε. 

Θα υπάρξουν προκλήσεις για την επιτυχία του έργου ή της επιχείρησής σας από μια εξωτερική πηγή. Πρέπει να παραμείνετε αφοσιωμένοι στις επιθυμίες σας και με σαφή σκοπό και προσπάθεια. Θα τις ξεπεράσετε.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ