Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 13/3/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Ο Τροχός της Τύχης

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 13/3/20
O Τροχός της Τύχης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 13/3/20

Ο Τροχός της Τύχης αναπαριστά την ροή των ποικιλόμορφων και ανακυκλωμένων ενεργειών για μέσου της ζωής. Όταν ο Τροχός στρέφεται γύρω από ένα συγκεκριμένο πρότυπο δράσης και ενέργειας το ονομάζουμε “ Κάρμα “

Το Κάρμα μπορεί να είναι ή θετικό ή αρνητικό. Πληρώνοντας το τίμημα ή εξοφλώντας το τίμημα μπορούμε να πάμε μπροστά ή πίσω. Σήμερα λοιπόν καθώς για το δικό σας ζώδιο η κάρτα του Τροχού έρχεται όρθια αυτό σημαίνει ευλογία για εσάς. Η τύχη αρχίζει και έρχεται προς το μέρος σας.

Ο Τροχός της Τύχης σήμερα σας συμβουλεύει : Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή σας. Στο χέρι σας είναι να κινηθείτε μπροστά. Η κάρτα του Τροχού της Τύχης είναι ουδέτερη καθώς τα πάντα εξαρτώνται από την προετοιμασία που έχετε κάνει και τους στόχους που έχετε βάλει. Το παραμικρό ολίσθημα θα μπορούσε να σας ξαναφέρει πίσω. Έχει έρθει η ώρα των αλλαγών.

Το μάθημα του Τροχού της Τύχης είναι ότι θα πρέπει να δέχεστε τα όποια σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας. Δεν μπορεί να  υπάρχουν μόνο καλές εποχές.

Μερικές φορές οι κακές στιγμές χρειάζονται ώστε να είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε τις στιγμές του παρελθόντος.

Έτσι, όταν οι καιροί είναι καλοί, φροντίστε να απολαύστε τα όποια οφέλη και μην γίνεστε αυτάρεσκοι, διότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Ακόμα και όταν τα πράγματα φαίνονται ότι πηγαίνουν  πρός το χειρότερο απλά υποδηλώνουν ότι μόνο προς το καλύτερο μπορούν να εξελιχθούν.

O Τροχός της Τύχης αντιπροσωπεύει πλήρως την ρήση του αρχαίου σοφού Μένανδρου: «O άνθρωπος πρέπει ανά πάσα στιγμή στην ζωή του να είναι έτοιμος γιατί τίποτα σε αυτήν δεν είναι σταθερό.” 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ