Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 19/12

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 19/12
Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 19/12

Μπορεί να είστε κουρασμένοι, να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, και να είστε συνεχώς στρεσαρισμένοι. Ένα διάλειμμα θα ήταν ότι το καλυτέρου για σας αυτήν την στιγμή. Αναζητήστε αισιόδοξους ανθρώπους.

Η εμφάνιση του Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο συνήθως σημαίνει δυσκολία σε μια υπάρχουσα σχέση. Μπορεί να ήρθε ο χρόνος και οι δύο να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να μιλήσετε για τη σχέση. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα  ότι έχετε πράγματι την παραπλανηθεί ή ότι υπάρχει θέμα απιστίας.

Για  να το διακρίνετε αυτό σκεφτείτε αν υπήρξαν αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Συμπεριφορές που μπορεί να δείχνουν κάτι τέτοιο ή αναληθή στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου η σχέση σας να βρεθεί είτε σε ένα πιο ειλικρινές επίπεδο, ή να τελειώσει.

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, αλλά εσείς αρνείστε να αναγνωρίσετε τους επερχόμενους κινδύνους . Μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε μια ζημιογόνα επιχείρηση  με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος ή θα  τακτοποιηθούν. Μπορεί να χρειαστεί να δεχτείτε  ότι η σχέση σας  δεν πηγαίνει πουθενά ή ότι τουλάχιστον θα πρέπει να καταβληθούν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να διατηρηθεί και αν! Δεν έχει σημασία η προσπάθεια που καταβάλετε ! Απλά  τα υπάρχοντα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά αρκετά. Μπορείτε να αισθάνεστε  πολύ απογοητευμένοι. Τότε και πάλι ίσως χρειαστεί  να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια νοσηρή σχέση. Αν ναι, είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβετε πώς φτάσατε σε αυτό το σημείο!

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδεικνύει ότι είναι άσκοπα αυτό-ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας. Εν πιστεύετε ότι έχετε τις δυνάμεις για να σηκώσετε φορτίο μεγαλύτερο από τους άλλους κάντε το.

Όχι όμως να σας αναθέτουν οι άλλοι τα δικά τους καθήκοντα και εσείς να τα αποδέχεστε όχι μόνο αγόγγυστα αλλά και χωρίς ανταμοιβή!!! Αυτό είναι εκμετάλλευση

Μην γίνεστε μάρτυρες και  αναλαμβάνετε περισσότερο  φορτίο από όσο πραγματικά  μπορείτε στην πραγματικότητα να μεταφέρετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ