Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 23/12

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Η Αυτοκράτειρα 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 23/12
Η Αυτοκράτειρα
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 23/12

Η έννοια της Αυτοκράτειρας παραδοσιακά, συνδέεται με την ισχυρή μητρική επιρροή. Η παρουσία της Αυτοκράτειρας είναι εξαιρετική είδηση ​​αν ψάχνετε για αρμονία στο γάμο σας ή ελπίζοντας να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Οποιαδήποτε καλλιτεχνική προσπάθεια που  θέλετε να κάνετε σήμερα θα είναι πιο επιτυχημένη, καθώς αυτή η κάρτα συχνά βρίσκει εκείνους που εκτίθενται σε ισχυρές εκρήξεις δημιουργικής ή καλλιτεχνικής ενέργειας. Αυτή η δημιουργική ενέργεια μπορεί να μην έχει τη μορφή ενός έργου ζωγραφικής ή τέχνης: Η κάρτα αυτή υποδηλώνει επίσης μια πολύ μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης – όχι απαραίτητα δική σας, αλλά μπορεί να βλέπετε μια νέα προσθήκη μέλους στην οικογένειά σας. Αυτή η κάρτα είναι ένας καλός οιωνός  για εσάς και τους γύρω σας.

 Η Αυτοκράτειρα μας δείχνει πόσο βαθιά είμαστε ενσωματωμένοι στη θηλυκότητα μας. Η θηλυκότητα θα μπορούσε να συνδέεται με τη γονιμότητα, την έκφραση, τη δημιουργικότητα και την καλλιέργεια μεταξύ πολλών άλλων πτυχών. Ως εκ τούτου σας καλεί να συνδεθείτε με την ομορφιά και να φέρει την ευτυχία στη ζωή σας. Κατανοήστε τον εαυτό σας και έρθετε σε επαφή με την αισθησιασμό σας, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε συνθήκες ζωής για να φέρετε ευτυχία και χαρά. Είναι ένα μήνυμα του ότι είναι καλό, να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 23/12

Η Αυτοκράτειρα είναι επίσης μια ισχυρή ένδειξη της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Μπορεί επίσης να είναι  απλά μια ένδειξη μητρικής, φροντίδας. Η κάρτα  της Αυτοκράτειρας θα μπορούσε επίσης να σημαίνει τη γέννηση μιας νέας ιδέα, μιας επιχείρησης ή ενός έργου στη ζωή σας. Λόγω της καλής τύχης που περιβάλλει αυτή την κάρτα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τέτοιες καταστάσεις και έργα θα τελειώσουν επιτυχώς στη ζωή σας. Ανακαλύψτε και αναδείξτε τις ιδέες που σας προσκολλώνται και βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε τον εαυτό σας για να τις ολοκληρώσετε. Αυτή η κάρτα είναι ένα σημάδι επιτυχίας, και καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε . Η  Αυτοκράτειρα , ως αρχέτυπο της μητέρας γης, σας ενθαρρύνει να περάσετε το χρόνο αλληλοεπιδρώντας με τη φύση, τη μητέρα όλων μας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ