Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 30/11/21

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Ράβδων

Εννέα των Ράβδων

 Το Εννέα των Ράβδων σας ενθαρρύνει να είστε ανθεκτικοί. Να συνεχίσετε  να αντιστέκεστε σε κρυμμένους εχθρούς και τα ενδιαφέροντά σας, θα πρέπει να επανεξεταστούν. Ακόμα και κάτω από αυτές τις αντιξοότητες,  θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή σας και την ψυχραιμία σας.  Να είστε βέβαιοι ότι τελικά θα ευημερήσετε αν διατηρήσετε αυτή την στάση. Και να θυμάστε, αν δεν καταφέρετε με την  πρώτη,  δοκιμάστε ξανά.

Μπορεί να έχουν υπάρξει οπισθοδρομήσεις που τώρα σας κάνουν  να νιώθετε δύσπιστοι απέναντι στους άλλους ή ακόμα και σε σχέση με  τον εαυτό σας. Έχετε φθάσει σε ένα  κρίσιμο σημείο καμπής και  θα πρέπει  να αφήσετε  το παρελθόν πίσω σας και να φανείτε πιο ανοιχτόμυαλοι σε ότι αφορά  το μέλλον. Βιώσατε  απώλειες κατά το παρελθόν! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιώσετε περαιτέρω ζημίες στο μέλλον. Γυρίστε σελίδα!.

Στον αισθηματικό τομέα ανεξάρτητα σε τι κατάσταση βρίσκεστε π.χ. έγγαμος βίος, παράλληλη σχέση, επανασύνδεση κ.τ.λ. το Εννέα των ράβδων υποδηλώνει ότι πρέπει να έρχεστε ό ένας στην θέση του άλλου όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα. Αν είστε ακόμα ανεξάρτητοι θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης.

Στον εργασιακό τομέα ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι, καθώς θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες. Η μεταμόρφωση σας είναι αργή αλλά σταθερή! Μην ξεκουράζεστε  ακόμα!

 Οι όποιες δοκιμασίες που περνάτε ή θα περάσετε  συμβαίνουν  για ένα και μόνο λόγο. Να αποδείξετε ποιοι πραγματικά είστε!!!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ