Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 4/12

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 4/12
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 4/12

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  σημαίνει ότι δεν είστε συγχρονισμένοι με τα συναισθήματά σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε περιορισμένοι στην έκφραση του πως να πείτε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Τις περισσότερες φορές, ο εγκλωβισμός των  συναισθημάτων σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ επιζήμιος στο εγγύς μέλλον. Μπορεί να έχετε πολύ στρες που δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε πια. 
 Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  μπορεί επίσης να αντανακλά το γεγονός ότι αφήνετε τη φαντασία σας να ξεφεύγει . Θα πρέπει να κάνετε μια παύση για να δείτε αν τα συναισθήματά σας ελέγχουν εσάς ή εσείς αυτά. Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε εάν αυτά τα όνειρα μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικότητα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο σταθεροί  συναισθηματικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  αντιπροσωπεύει καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν σωστά. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική βλάβη ή ότι έχει η ίδια πληγεί συναισθηματικά. Ενίοτε μπορεί να είναι πολύ συνεσταλμένη ή ακόμη και να επιθυμεί να περνά  απαρατήρητη.

Όταν η Βασίλισσα των Κυπέλλων έρχεται ανεστραμμένη, υποδηλώνει αλκοόλ  και ναρκωτικά. Μπορεί να χειραγωγηθεί συναισθηματικά πολύ εύκολα αλλά και το αντίστροφο. Δεν φοβάται το σκάνδαλο ή τις ίντριγκες, επομένως καλύτερα να την αποφεύγετε. Είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν αγάπησε πραγματικά επειδή δεν ξέρει να αγαπά τον εαυτό της. Μπερδεύει την αγάπη και το σεξ και χρησιμοποιεί το σεξ για να πάρει αυτό που θέλει. Η ευχαρίστηση από το σεξ προκύπτει από τον έλεγχο ή την κυριαρχία ή την υποταγή. Υπάρχει συναισθηματική πτυχή, αλλά ποτέ αγάπη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ