Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 5/1

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 5/1
Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 5/1

To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται. Πράγματα που ως τώρα μπορεί να σας φαίνονταν ασήμαντα , τώρα αποκτούν άλλη διάσταση. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι καθόσασταν πάνω σε μία φλέβα χρυσού. Άλλοι θα διαπιστώσετε ότι σημασία δεν έχει σήμερα να επενδύεις σε χρυσό ή μετοχές αλλά σε τρόφιμα και νερό.

 To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει την όψη των πραγμάτων από την άλλη πλευρά. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε πολλές από αυτές.

Διανύσατε μια περίοδο στασιμότητας, πλήξης ή απάθειας. Αρχίσετε τώρα να βλέπετε τα πράγματα από μια διαφορετική. Αρκετοί από εσάς που αισθανόσασταν ανήσυχοι με αυτή την κατάσταση που επικρατούσε , θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από αυτό το αδιέξοδο. Βάλτε λοιπόν  στην άκρη τις όποιες αρνητικές σκέψεις ή σκυθρωπές συμπεριφορές και ξινισμένα μούτρα και αγκαλιάστε τις ευκαιρίες που ήδη  σας προσφέρονται !

Επανασυνδεθείτε  με τους άλλους και  αφήστε τους να γνωρίζουν πόσο τους εκτιμάτε.

To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς, ξυπνάτε και συνειδητοποιείτε ότι βρίσκεστε σε έναν δικό σας κόσμο. Έναν κόσμο που για κάποιο χρονικό διάστημα “τα έχετε αφήσει όλα στο Σύμπαν“. Tώρα όμως φαίνεστε φανερά ενοχλημένοι γιατί διαπιστώνετε “ότι τo Σύμπαν δεν τα δίνει όλα αν δεν βάλετε και εσείς το χεράκι σας !

Μια παλιά παροιμία λέει : ” Σύν Αθηνά και χείρα κίνει”. To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι ένα σημάδι ότι ο χρόνος για την περισυλλογή έχει τελειώσει. Πρέπει να ενεργοποιηθείτε ξανά στη ζωή σας, συνειδητοποιώντας ότι το πρόσωπο που είστε τώρα είναι διαφορετικό από το πρόσωπο που ήσαστε πριν κάνετε την υποχώρηση. Είναι καιρός να σηκωθείτε και να προχωρήσετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ