Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 15/10

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 15/10
Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Ο Ήλιος ανεστραμμένος καλεί στο εσωτερικό σας παιδί να βγει και να παίξει! Ως ενήλικες, χανόμαστε τόσο στη φασαρία της καθημερινής ζωής. Ξεχνάμε πώς να διασκεδάσουμε. Αλλά αν περάσουμε λίγα λεπτά παρακολουθώντας ένα παιδικό παιχνίδι ή μια παιδική ταινία συνειδητοποιούμε πόσο θαυμάσια και ξέγνοιαστη μπορεί να είναι ζωή. Αρκεί  να μάθετε να αφήνετε τις ανησυχίες σας για λίγο. Όταν βλέπετε τον Ήλιο ανεστραμμένο σαν κάρτα ημέρας και όχι μόνο , εκλάβετε το ως σημάδι ότι πρέπει να αφήσετε πίσω τις δουλειές και τις ευθύνες σας. Ακόμα και για μια στιγμή! Χορός όπως κανείς δεν βλέπει, τραγουδάει όπως κανείς δεν ακούει και αφήνει την καρδιά και την ψυχή σας να πετάξουν ελεύθερα.

Ο Ήλιος ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει ότι αγωνίζεστε να δείτε τη λαμπρή πλευρά της ζωής. Μπορεί να έχετε βιώσει κάποιες αποτυχίες που κατέστρεψαν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Ίσως σας οδήγησαν στο ερώτημα αν μπορείτε να επιτύχετε αυτό που θέλατε να κάνετε. Μπορεί να αισθάνεστε κατάθλιψη ή να παραμένετε και δεν απολαμβάνετε πλέον αυτό που κάνετε. Η κατεύθυνση και η πορεία σας προς τα εμπρός μπορεί να εμφανίζονται θορυβώδη ή παραμορφωμένα.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Ήλιος δεν είναι ποτέ αρνητική κάρτα, επομένως αυτό είναι μόνο προσωρινό. Τα εμπόδια που βλέπετε μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν αν το βάλετε στο μυαλό σας. Μπορεί να πάρει λίγο περισσότερη προσπάθεια και χρόνο από το συνηθισμένο.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είστε πολύ σίγουροι ή υπερβολικά αισιόδοξοι. Ενώ είστε σίγουροι, ίσως έχετε γίνει εξαιρετικά εγωιστές με αυτό που μπορείτε να επιτύχετε. Είστε αληθινοί για τον εαυτό σας και τους άλλους; Είστε ρεαλιστές; Είναι αυτό που έχετε θέσει για να επιτύχετε εφικτό; Είστε πραγματικά τόσο καλοί όσο νομίζετε ότι είσαστε;

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ