Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 17/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Η Δύναμη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 17/12
Η Δύναμη

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 17/12

Η Δύναμη είναι η πιο ώριμη μορφή εξουσίας και την κατέχετε σε κάποια μορφή. Είναι μια πολύ θετική κάρτα αν καταπολεμάτε ασθένειες ή αναρρώνετε από τραυματισμό. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, η επιρροή της σε σας, και ο τρόπος που την ασκείτε, μπορεί να είναι η τάση σας προς το φως ή το σκοτάδι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με θάρρος, επικεφαλής, και να τα ξεπεράσετε μέσω επιμονής και θέλησης. Με αυτήν την ικανότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια της ζωής, έρχεται και η ευθύνη να ελέγξετε τον εαυτό σας.
Αυτή η κάρτα λοιπόν μπορεί να αποτελεί προειδοποίηση στο πως να χειριστεί κάποιος τις δικές του ενέργειες ή συναισθήματα πριν προκαλέσουν βλάβη στους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν.Η Δύναμη υποδηλώνει επίσης να μην απορρίπτετε προσφορές που θα αλλάξουν το μέλλον σας. Έχετε πίστη στις δικές σας πεποιθήσεις.

Η Δύναμη σήμερα λέει πως θα αποφύγετε τους εγωισμούς και οι επιθυμίες σας είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση. Θα πετύχετε στην κάθε μορφής πρόκληση αποκομίζοντας μια μεγάλη ικανοποίηση. Θα είστε ικανοί να χειριστείτε τα όποια ζητήματα σήμερα με ένα θετικό και παραγωγικό τρόπο. Θα έχετε το κουράγιο για να καταφέρετε περιστάσεις που απαιτούν αντοχές σωματικές και ψυχικές. Θα δείξετε ανεκτικότητα στα σφάλματα των άλλων και μην διστάσετε να αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα, για να μπορέσετε να κρίνετε και την δική σας στάση απέναντί τους.

Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας, η Δύναμη είναι ένα καλό σημάδι του ότι από σήμερα ή σύντομα θα βρίσκεστε σε οικονομική σταθερότητα. Εάν σκέφτεστε μια μεγάλη αγορά, όπως ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, είναι μια καλή στιγμή για αυτό. Ωστόσο, η Δύναμη προειδοποιεί κατά της λήψης δανείων και για μεγάλες αγορές, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το πώς θα τα αποπληρώσετε.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ