Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 22/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 22/12
Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 22/12

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος επισημαίνει σήμερα ότι λόγω των καταστάσεων που έχουν επιβληθεί από τρίτους στο χώρο σας, νιώθετε περιορισμένοι. Δεν είστε σε θέση να βάλετε εσείς τους κανόνες, επειδή κάποιοι άλλοι λόγω της επιτακτικής ανάγκης τους, σας αναγκάζουν να τους ακολουθήσετε. Δεν έχετε την ανεξαρτησία που επιθυμείτε και ορισμένες φορές αισθάνεστε πως βρίσκεστε εκτός των ορίων σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και όλη αυτή η συμβατικότητα που βιώνετε σας πνίγει.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος σήμερα για σας υποδηλώνει κάποια απογοήτευση. Σκέφτεστε ότι αισθάνεστε περιορισμένοι από δική σας επιλογή και παράλληλα έχετε χάσει μεγάλη ευελιξία και τον έλεγχο της ζωή σας. Ενώ μπορείτε να έχετε την ελευθερία που επιθυμείτε, εν τούτοις επιλέγετε να έχετε μία ρουτίνα που σας εξυπηρετεί μεν, αλλά και δεν σας αρέσει. Θα νιώσετε την ανάγκη σήμερα να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε πράγματα ασυνήθιστα που δεν είναι του χαρακτήρα σας πέρα από συμβιβασμούς και κανόνες.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος σήμερα σας συμβουλεύει να μην πάρετε μέρος σε συζήτηση που θίγουν πρόσωπα, ούτε να εκφέρεται την γνώμη σας. Θα ειπωθούν συκοφαντικές καταστάσεις και αναξιόπιστες πληροφορίες. Αν παρασυρθείτε και μπείτε σε αυτά τα μονοπάτια κουτσομπολιού, θα μαθευτεί και θα αποβεί σε βάρος σας.

Επίσης σήμερα έχετε απροθυμία να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή, έστω και αν επιβάλλεται. Ακόμη θα μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξους τρόπους και να κάνετε κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σας.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος σήμερα σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις οδηγίες και τις συμβουλές που θα πάρετε από κάποιο άτομο. Το πρόσωπο αυτό θα αποδειχθεί τελείως ακατάλληλο και αναξιόπιστο για να σας μεταφέρει τη γνώμη του.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ