Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/12
Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/12

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να είναι ένδειξη του ότι υποφέρετε από οικονομικά ζητήματα. Μπορεί ενδεχομένως να υποδεικνύει μια επιφανειακή ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορεί να υπάρχει μια επιθυμία εδώ για να διατηρήσουμε τις εμφανίσεις – να έχουμε όλα τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, ακόμη και όταν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε. Από πού προέρχεται αυτό;

δείχνει μια στιγμή που ίσως ορισμένοι βλέπετε κάποια πράγματα για πρώτη φορά. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την εξάρτηση σας από τον πλούτο για να φέρετε την ευτυχία στην ζωή σας.

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι θα  θέλατε  αν όχι ένα πολυτελή τρόπο ζωής τουλάχιστον έναν καλύτερο. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι αυτό  που σας αξίζει  είναι ένα όμορφο σπίτι, αλλά ένα άλλο μέρος του εαυτού σας αμφιβάλλει στο αν θα μπορέσετε  να αντέξετε οικονομικά ή αν κάτι τέτοιο θα φάνταζε πομπώδες! Θέλετε να περιβάλλεστε  από την ομορφιά, αλλά  επίσης δεν θέλετε  να εξαρτάστε από τα υλικά αγαθά . Δεν θέλετε να θεωρηθούν οι  δαπάνες των χρημάτων σας επιπόλαιες, και έτσι σε τελική φάση είστε  απρόθυμοι να επενδύσετε σε κάτι το  «πολυτελές».

Mία παλιά Αγγλική παροιμία λέει: “ or use or loose “ δηλαδή

“ αν το έχεις χρησιμοποίησε το αλλιώς θα το χάσεις”

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/12

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο πολλές φορές υποδηλώνει ότι εργάζεστε περισσότερο από το κανονικό και μάλιστα  σε βάρος της προσωπικής σας ζωής. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψει σε ένα φυσικό περιβάλλον (π.χ. δάσος, θάλασσα, βουνό ή λίμνη) για να ξαναβρείτε  τις ενέργειές σας και να αναζωογονηθείτε.

Ομοίως, το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει για αρκετούς από εσάς ότι μπορεί να χρειαστεί να μην είσαστε τόσο σφιχτοχέρηδες προκειμένου να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο εισόδημα αλλά να προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε το συγκεκριμένο εισόδημα με  ένα συγκεκριμένο επίπεδο διαβίωσης, ειδικά όταν αυτό έρχετε πρώτο με τις   άλλες προτεραιότητες, της ζωής όπως η οικογένεια ή οι σχέσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ