Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 30/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 30/12
To Δύο των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 30/12

Το Δύο των Κυπέλλων   αποτελεί ένδειξη μιας εταιρικής σχέσης που βασίζεται στην ένωση. Eίναι μια ισχυρή σύνδεση για μια ισορροπημένη και ισότιμη εταιρική σχέση. Η ανταλλαγή των κυπέλλων υποδηλώνει ότι τα συναισθήματα κάθε συμβαλλόμενου μέρους είναι αλληλένδετα με τα άλλα τα συναισθήματα του κάθε συμμετέχοντος. Έχουν βαθιές επιπτώσεις ο ένας στον άλλον. Εδώ αναφέρεται, η χαρά των δύο να γίνει ένα.

Στο εργασιακό κομμάτι, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας θα αρχίσουν να σας εκτιμούν περισσότερο. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός, που σημαίνει ότι θα είστε επίσης πιο άνετα στο χώρο εργασίας σας. Αν ψάχνετε για νέες ευκαιρίες απασχόλησης, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα καλό σημάδι. Όσον αφορά την αγάπη, η κάρτα αντιπροσωπεύει αφοσίωση, ισορροπημένη σχέση και αγάπη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απλώς ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να καλλιεργείτε την αγάπη σας. Η κάρτα δηλώνει μόνο ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και αγάπη. 

Το Δύο των Κυπέλλων  είναι η κάρτα της ένωσης, των φιλικών σχέσεων και των αγαπημένων σχέσεων.

Το Δύο των Κυπέλλων αναφερόμενο σε συναισθήματα υποδηλώνει ότι είναι αμοιβαία. Αν είχατε πρόσφατα μια φιλονικία, μην ανησυχείτε ότι ο σύντροφός σας δεν θα επικοινωνήσει μαζί σας.  Όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Αν αναρωτιέστε για έναν πρώην το Δύο των Κυπέλλων σας βεβαιώνει ότι έχει ακόμα συναισθήματα για σας.

Το Δύο των Κυπέλλων προβλέπει, ως επί το πλείστων, ότι η σχέση σας είναι σταθερή. 

Το Δύο των Κυπέλλων δείχνει την ομορφιά και τη δύναμη που δημιουργείται όταν  τα  δύο γίνονται ένα. Η κάρτα Δύο των κυπέλλων αντανακλά την ισορροπία, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αρμονία στις σχέσεις μεταξύ σας. Δεν υπάρχει καμία κατάσταση του  «εγώ», ή  μόνο «εμείς», και οι δύο πλευρές επικεντρώνονται  σε μια αμοιβαιότητα για μια  επωφελή έκβαση της σχέσης τους!

To Δύο των Κυπέλλων σε οικονομικό επίπεδο υποδηλώνει το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Έναν “εταιρικό αρραβώνα” ο οποίος θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ