Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 11/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 11/1
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 11/1

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο έχει παρόμοια ερμηνεία με το όρθιο. Υποδηλώνει ότι μπορεί να τρομοκρατείστε από εφιάλτες, και άγχος. Κάποιο τραύμα από το παρελθόν σας εξακολουθεί και παραμένει αγιάτρευτο. Εδώ όμως βλέπουμε και την ελπίδα. Ότι υπάρχει η επιθυμία να εγκαταλείψετε αυτόν τον εφιάλτη. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η ταλαιπωρία δεν θα σταματήσει μέχρι να εστιάσετε εσείς στην προσπάθεια να την αφήσετε Υπάρχει μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανύσετε για να οδηγήσετε τον εαυτό σας προς την απελευθέρωση. Αν δεν το κάνετε μπορείτε να οδηγηθείτε σε μεγαλύτερη απελπισία. Η δουλειά σας είναι να αποφύγετε αυτό το αποτέλεσμα.

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο σήμερα φανερώνει για σας το τέλος μιας φάσης. Νιώθετε υπεύθυνοι κατά κάποιο τρόπο για αυτήν την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ρίχνετε όλα τα βάρη και τις ευθύνες σε σας. Γενικά σήμερα έχετε βάλει τον εαυτό σας στον τοίχο και τον λιθοβολείτε. Θυμηθείτε! Σαν άνθρωποι δεν είμαστε αλάνθαστοι. Επίσης δεν μπορούμε μόνοι μας να προβλέψουμε ποιο είναι αυτό που θα μας βγει σε καλό και ποιο όχι. Δεν έχει νόημα η θλίψη. Για αυτό δραστηριοποιηθείτε!

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι ζητήματα και προβλήματα που αγνοήθηκαν αντί να αντιμετωπιστούν όταν έπρεπε τώρα δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε. Σαν αποτέλεσμα, τα πράγματα γίνονται πολύ άβολα και υπάρχει κατά περιόδους πλήρη απελπισία.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 11/1

 To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο εμφανίζεται  όταν ορισμένοι από εσάς επικεντρώνεστε σε κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν μπορείτε να το ξεχάσετε. Κατά συνέπεια, κάποιοι από εσάς μπορεί να υποφέρετε από άγχος και κρίσεις πανικού.

To Εννέα των Ξιφών όταν έρχεται ανεστραμμένο υποδηλώνει κάποιες  φορές ότι ο ερωτών βρίσκεται σε λάθος δρόμο στη ζωή.

Το Eννέα των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς δεν είστε σε  είστε σε θέση να περάσετε απότομα από την μία όχθη του ποταμού. Αυτό δεν είναι λόγος να χάνετε κάθε πίστη και ελπίδα στη ζωή, μαζί με την αυτό-πεποίθησή σας. Η ζωή συνεχώς μεταβάλλεται. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ