Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 13/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 13/1
Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 13/1

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη δείχνει ότι μπορεί να σκέφτεστε πιο πολύ με την καρδιά σας.  Είστε πολύ μπερδεμένοι συναισθηματικά στην παρούσα φάση. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο αντικειμενικά, γιατί τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε παραφροσύνη. Κάντε ένα διάλειμμα και εξετάστε τα όποια γεγονότα δημιουργώντας μια σαφέστερη εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά. Μόνο τότε, θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σας. 

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη μπορεί επίσης να είναι αρκετά ψυχρή ή ανυπόφορη. Μπορεί να έχετε αρχίσει να απομονώνετε τον εαυτό σας για διάφορους λόγους, αλλά ο κόσμος θα σας παρεξηγήσει . 

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη υποδηλώνει από την μια πλευρά ότι σαν χαρ77ακτήρες είστε ευθείς ή πνευματώδεις. Διαθέτετε μεγάλη αντίληψη στα ζητήματα ζωής, ενδέχεται όμως να καταπιέζετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες . Μια δευτερεύουσα ερμηνεία η οποία αποδίδετε είναι ότι έχετε υψηλές προσδοκίες και κατά κάποιο τρόπο θεωρείτε ότι όλοι γύρω σας μειονεκτούν  επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες σας

Αναρωτηθείτε κατά πόσο αξιολογείτε έναν άνθρωπο , μια κατάσταση , μια εμπειρία με πραγματικά αντικειμενικά κριτήρια ή  όχι. 

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη δείχνει ότι οι σχέσεις επισκιάζουν το  σαφές όραμα σας. Θα πρέπει να επικεντρώσετε εκ νέου τους στόχους ή να αναδιαμορφώσετε την πορεία σας , αλλά αρκετοί από εσάς  μπορεί να διστάζετε  να το κάνετε και αυτό  οφείλεται στην επιθυμία σας  να μην διαταραχθεί η αρμονία των σχέσεων σας με τους άλλους. Στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερο δυναμισμό και  αυτοπεποίθηση  ώστε οι προσπάθειες σας να στεφθούν με επιτυχία. Σαφή οράματα σωστές  αναλύσεις,  ιδέες για το μέλλον, ακόμα και τώρα πρέπει να  εξεταστούν  προσεκτικά.  Οι εναλλακτικές λύσεις είναι απαραίτητες τώρα.

 Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι κάποιοί από εσάς  μπορεί να βρεθείτε  αντιμέτωποι με κάποια άτομα  με κρύα καρδιά, πικρόχολα, αγανακτισμένα και ίσως πρόστυχα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποιον  που περιθωριοποιεί  πολλούς άλλους ανθρώπους και  έχει απομονώσει τον εαυτό του καθότι  θεωρείται ως στενόμυαλος και μισαλλόδοξος από τρίτους!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ