Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 14/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Οι Εραστές ανεστραμμένοι

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 14/1
Oι Εραστές ανεστραμμένοι
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 14/1

Όταν οι Εραστές ς εμφανίζονται αντεστραμμένοι, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να αποκατασταθεί η αρμονία ανάμεσα στις σχέσεις σας .Προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει θεραπευτικές σχέσεις. Επίσης, αποκαλύπτει ότι πράγματα που σας τρέλαιναν για κάποιον άλλον είχα επιφέρει  μια ανισορροπία ή σας είχαν αποσυνδέσει με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Οι Εραστές ανεστραμμένοι, σας ζητούν να δείτε ποια δυσαρμονία υπάρχει μεταξύ σας και του/ της συντρόφου σας. Αναρωτηθείτε: “Τι είναι αυτή η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσω; Γιατί βάζω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση πόνου; Γιατί το κάνω αυτό ;! Η πρόκληση των ανθρώπων και των καταστάσεων είναι οι δάσκαλοι. Οι απογοητευμένοι άνθρωποι μας νευριάζουν επειδή υπογραμμίζουν αυτό που δεν μπορούμε να δεχτούμε ή να αντιμετωπίσουμε μέσα μας. Η αλήθεια μας δείχνει τη σκιά μας, το αντίθετό μας, αυτό το οποίο έχουμε δυσκολία να αγαπάμε ή να αποδεχόμαστε. Η κάρτα των Εραστών ανεστραμμένη επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν συνεργασίες. Τουλάχιστον όχι με τα σωστά άτομα. Πολλές φορές  δείχνει την άσχημη πλευρά μιας σχέσης. Συχνά υποδηλώνει την απιστία ή ότι είχατε επενδύσει σε μια σχέση που τελικά αποδείχτηκε “άνθρακες ο θησαυρός!  “.

Σήμερα η κάρτα των Εραστών ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε ένα ηθικό σταυροδρόμι όπου πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της  ηθικής  ή του χαμηλό επιπέδου. Θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις συνέπειες πριν αποφασίσετε.

Θα πρέπει να κάνετε  μια σαφή αξιολόγησή που βασίζεται  αυτό το σύστημα. Οι επιλογές δεν είναι ποτέ πραγματικά εύκολες ούτε  προφανείς. Τοιουτοτρόπως , είναι συνετό να αναζητήσετε  την υψηλότερη καθοδήγηση πριν από τη λήψη της  τελικής σας απόφασης . Πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας στην κατάσταση. Μην κρίνετε τα πράγματα επιφανειακά και δογματικά , αλλά  εξετάστε βαθιά τα κίνητρά σας, τα συναισθήματά σας, τις επιλογές σας και τις προσωπικές σας αξίες.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ