Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Το Πέντε των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/1
Το Πέντε των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/1

Το Πέντε των Ξιφών εμφανίζεται όταν έχετε υποχωρήσει, διαφωνείτε ή έχετε συγκρουστεί και περπατάτε με μια αίσθηση θλίψης και απώλειας. Μπορεί να είστε αναστατωμένοι με τις σκληρές λέξεις που είπατε και τώρα θέλετε να τις πάρετε πίσω. 

Ακόμα κι αν κερδίσατε  συνειδητοποιείτε ότι έχετε χάσει όσο και ο αντίπαλό σας. Στο Πέντε των Ξιφών δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι . Αυτή η μάχη έχει κοστίσει τόσο σε εσάς όσο και στον αντικρουόμενο εμπιστοσύνη, σεβασμό ή αξιοπρέπεια. Έχετε απομονωθεί. Καθώς προσπαθείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο δύσκολο από ότι νομίζατε. Άλλοι έχουν χάσει την πίστη τους σε εσάς σου και διατηρούν τώρα αποστάσεις. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν η άποψή σας είναι τόσο σημαντική για εσάς που είστε πρόθυμοι να θέσετε τις σχέσεις σας σε κίνδυνο ή αν μπορείτε να συμβιβαστείτε και να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Η συμβουλή του  Πέντε των Ξιφών είναι να μην είστε τόσο οξύθυμοι, Να περιορίσετε τις συγκρούσεις σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ανοίξετε μέτωπα για να διασφαλιστείτε  ή  να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο όταν νιώθετε ότι αμφισβητείστε ή απειλείστε. 

Το Πέντε των Ξιφών συχνά υποδηλώνει ότι ανταγωνίζεστε άλλους με την πορεία προς την επιτυχία. Τους βλέπετε ως απειλές για τη δική σας ευτυχία, και έτσι προσπαθείτε να κερδίσετε με οποιοδήποτε κόστος.

Εάν έχετε εμπλακεί σε μια σύγκρουση και βλέπετε τις επερχόμενες συνέπειες το Πέντε των Ξιφών σας λέει να ζητήσετε συγγνώμη. Όσο περισσότερο παραπονιέστε ή προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα. Να είστε έτοιμοι να πείτε ότι κάνατε λάθος. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά σας. Απλά  ψάξτε για ένα κοινό έδαφος με εκείνους τους οποίους αγωνίζεστε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ