Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/10

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Οι Εραστές

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/10
Οι Εραστές
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/10

Η κάρτα των Εραστών επισημαίνει σχεδόν πάντα τις συνεργασίες με ένα ή περισσότερα άτομα. Πολλές φορές αυτό δείχνει την ρομαντική πλευρά μιας σχέσης, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι πάντα η μοναδική περίπτωση. Επικαλείται τη δυαδικότητα που όλοι έχουμε μέσα μας – μεταξύ των αρσενικών – θηλυκών, Γιν – Γιανγκ, προσέγγισης – αποφυγής, και όλα τα παρόμοια.
Είναι δυνατόν, όταν έρχεται αυτή η κάρτα να φαίνεται ότι αισθάνεστε αμφίθυμοι για μια σχέση ή για μια κατάσταση στη ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι η καρδιά σας, σας υπαγορεύει διαφορετικά πράγματα από ότι η λογική σας . Σε γενικές γραμμές, αυτό που πρέπει να γίνει – μέσα στα όρια της ηθικής σας -είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν μόνο δύο τρόποι με τους οποίους κάποιοι από εμάς λειτουργούν ανά πάσα στιγμή και ότι αυτοί είναι “φόβος” ή “αγάπη“. Είμαι μέσα σε αυτούς που υποστηρίζουν αυτήν τη θεωρία .

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 15/10

Σήμερα η κάρτα των Εραστών υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε ένα ηθικό σταυροδρόμι όπου πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της  ηθικής  ή του χαμηλό επιπέδου. Θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις συνέπειες πριν αποφασίσετε.

Θα πρέπει να κάνετε  μια σαφή αξιολόγησή που βασίζεται  αυτό το σύστημα. Οι επιλογές δεν είναι ποτέ πραγματικά εύκολες ούτε  προφανείς. Τοιουτοτρόπως , είναι συνετό να αναζητήσετε  την υψηλότερη καθοδήγηση πριν από τη λήψη της  τελικής σας απόφασης . Πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας στην κατάσταση. Μην κρίνετε τα πράγματα επιφανειακά και δογματικά , αλλά  εξετάστε βαθιά τα κίνητρά σας, τα συναισθήματά σας, τις επιλογές σας και τις προσωπικές σας αξίες.

Η κάρτα των εραστών για αρκετούς από εσάς υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να γιορτάσετε την ένωση ,το ρομάντζο , τον έρωτα, την αγάπη σε όλες τους τις μορφές. Οι ψυχές έρχονται πιο κοντά η μία στην άλλη και παρουσιάζετε μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να απολαύσετε στον υπέρτατο βαθμό τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας σχέσης .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ