Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 17/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : O Μάγος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 17/1
Ο Μάγος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 17/1

O Μάγος ανεστραμμένος  δείχνει ότι από την μια νιώθετε μπλοκαρισμένοι. Από την άλλη δεν θέλετε να αναλάβετε δράση. Δεν είστε βέβαιοι αν έχετε όλα όσα χρειάζονται. Δεν είστε σίγουροι για το πώς να το κάνετε αυτό. Μείνετε συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας και δώστε προσοχή στις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Αυτό  που θα σας φέρει πιο κοντά στον στόχο σας.

Εάν ενεργείτε ήδη, ο Μάγος ανεστραμμένος  μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αγωνίζεστε να δείτε πρόοδο ή επιτυχία. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ίσως έχετε μια ιδέα, αλλά δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να την υλοποιήσετε. Ίσως να μην έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας, ποιο θέλετε να είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα εσφαλμένες κινήσεις ή άσκοπες προσπάθειες, Ίσως να έχετε χάσει την επαφή σας με τον πνευματικό σας εαυτό, η δεν υπήρχαν τα απαραίτητα  κίνητρο για την επίτευξη του στόχου. Ίσως ο τελικός σας στόχος να είναι εκτός ευθυγράμμισης και το Σύμπαν σας στέλνει ένα μεγάλο μήνυμα “Σταματήστε! Επιστρέψτε! “Υπογράψτε.

 Στη χειρότερη περίπτωση, ο Μάγος ανεστραμμένος  σημαίνει απληστία, χειραγώγηση . Μπορεί να είστε αριστοτέχνες στο να εκδηλώνεστε, αλλά αν είστε εκτός επαφής με τον ανώτερο Εαυτό σας, το κάνετε μόνο για προσωπική σας απολαβή και εις βάρος των άλλων. Μερικές φορές μπορεί να πέσετε σε αυτήν την παγίδα ακούσια.

 Σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας, ο Μάγος ανεστραμμένος  δείχνει ότι έχετε πολλές δεξιότητες, ταλέντα και ικανότητες, αλλά το πραγματικό σας δυναμικό δεν αξιοποιείται. Συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλά περισσότερα να δώσετε. Ίσως γνωρίζετε ότι είστε σπουδαίοι σε κάτι, αλλά δεν έχετε δώσει στον εαυτό σας την ευκαιρία να καλλιεργήσετε και να εξερευνήσετε αυτές τις ικανότητες. Τι σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδιότητες; Τι πρέπει να αλλάξει για να φτάσετε στο μέγιστο δυναμικό σας;

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ