Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 17/8

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 17/8
H Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 17/8

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη μας δείχνει μια γυναίκα που δεν ξέρει πως να διαχειρίζεται τα συναισθήματα της ή τις ψυχικές της δυνάμεις. Είναι πιο κοντά στον γήινο κόσμο παρά στο πνευματικό. Συχνά η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει μια γυναίκα που δεν είναι καλή στην διαχείριση των οικονομικών. Παρόλα αυτά κάποιες φορές γίνεται δύσκολη και απαιτητική θυματοποιώντας τον εαυτό της.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη συχνά χαρακτηρίζεται ως άβουλο άτομο. Αυτό γιατί συχνά δεν εκμεταλλεύεται τις επερχόμενες ευκαιρίες που μπορεί να φέρουν μακροπρόθεσμα σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη είναι πάντα γεμάτη ανασφάλειες καθώς πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες και οι καταστάσεις για μελλοντικά σχέδια.

Η κάρτα της Βασίλισσας των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι μπορεί να αποφεύγετε  να είστε  στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ή και να  ανησυχείτε ότι οι άλλοι μπορεί να νομίζουν  ότι δεν έχετε την παλιά αίγλη σας  ή δεν διαθέτετε πια τις  διαπραγματευτικές σας  ικανότητες . Μπορεί ορισμένοι από εσάς να νοιώθετε ελαφρώς αμήχανοι για την φήμη σας .

Κάτι πρέπει να κάνετε άμεσα για  να αποκαταστήσετε  την πίστη  στον εαυτό σας . Αντλήστε  από τη θετική ενέργεια που συνήθως βρίσκεται μέσα σας και να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή κυρίως σε θέματα γύρω από το σπίτι και τι πραγματικά σημαίνει σπίτι για εσάς.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη τονίζει επίσης την ανάγκη του  να επικεντρωθείτε  στην ζωή του σπιτιού σας.

Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο και κόπο για να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας μια «έδρα βάσης», τόσο στο κοσμικό όσο και στο φιλικό περιβάλλον, την οικογένεια που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ