Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 18/3/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Η Κρίση

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 18/3/20
Η Κρίση
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 18/3/20

Εργασία: Οι προσπάθειές σας παρακολουθούνται. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να βάλετε ένα επιπλέον χεράκι στην λεπτομέρεια . Οι ειδήσεις τελικά προβλέπονται καλές. Εάν έχετε προσπαθήσει σκληρά το .έχετε κάνει για το καλό σας και οι προσπάθειές σας τώρα θα επιβραβευτούν. Αν έχετε αφήσει λίγο λάσκα ντα πράγματα τώρα είναι η ώρα να εντείνετε και πάλι τις προσπάθειες σας πριν συμβεί καμιά μόνιμη ζημιά στην καριέρα σας.

Αγάπη: Αν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος για μικρή απομάκρυνση . Δεν μιλώ για χωρισμό. Απλά να μείνετε λίγο μόνοι σας .Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πολύ σαφείς αποφάσεις για το τι θέλετε από την ζωή – εξόν από τις σχέσεις σας- και στη συνέχεια να προχωρήσετε.

Αν αναζητάτε μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει στο εγγύς μέλλον, αλλά ίσως χρειαστεί να λάβετε μέτρα για να βεβαιωθείτε για την αλλαγή που ετοιμάζεστε να κάνετε .

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 18/3/20

Eιδικά στις σχέσεις η Κρίση υποδεικνύει μια πραγματικά καρμική σύνδεση. Οι παρενέργειες του παρελθόντος μπορεί να είναι σε εξέλιξη στη σχέση σας, ειδικά αν βρίσκετε την κατάστασή σας ιδιαίτερα δύσκολη. Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει την ανάγκη να προχωρήσετε με προσοχή στη δράση, στη σκέψη και στην πράξη, καθώς αυτή η κατάσταση μπορεί να συνέβη πριν και αποτελεί μέρος του λόγου για την ενσάρκωση σας. Προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα για το γενικό καλό όλων και όχι για κάποιο εγωιστικό λόγο που μπορεί αργότερα να επιστρέψει και να σας στοιχειώσει.

H κάρτα της Κρίσης υποδηλώνει το ξύπνημα της νέας ζωής! Υποδηλώνει ότι ήρθε  η ώρα  να αξιολογήσετε τις  εμπειρίες του παρελθόντος. Να δείτε τι  έχετε μάθει από αυτές. Όλα τα κομμάτια του παζλ της ζωής σας,  έρχονται τελικά μαζί για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα. Η εικόνα  αυτή  απεικονίζει αν  έχουν  επουλωθεί τυχόν βαθιές πληγές και τώρα είστε σε θέση να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας. Οι αναμνήσεις σας δεν θα σας στέκονται πλέον εμπόδιο , και θα είστε  σε θέση να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε  ό, τι έχει συμβεί σε σας και τι σας έχει διδάξει η ζωή.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ