Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 19/12

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο 

TESSERA XIFON ANESTRAMMENO
Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 19/12

To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει αφύπνιση και εύρεση πνευματικής δύναμης. Θα βγείτε από την απομόνωση μετά από μια περίοδο μοναξιάς ή ψυχικής υπερφόρτωσης. To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο σας λέει ότι αναρρώνετε αργά και ότι η θεραπεία είναι δυνατή. Εναλλακτικά, μπορεί να υποδεικνύει ότι τα επίπεδα άγχους σας έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο ώστε η πνευματική κατάρρευση είναι πιθανή εάν δεν αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. 

Στα αισθηματικά το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο,  δείχνει ότι η σχέση σας ανακάμπτει αργά μετά από μια δύσκολη περίοδο. Μπορεί να σημαίνει μια περίοδο αποκατάστασης και επούλωσης μετά την απελευθέρωσή σας από μια κακή σχέση ή το τέλος μιας περιόδου πένθους. Είστε έτοιμοι σιγά-σιγά να βγείτε από την απομόνωση και να επανενταχθείτε στον κόσμο. Εναλλακτικά, υποδηλώνει ότι οι φόβοι και οι ανησυχίες σας έχουν φτάσει σε σας τόσο μεγάλο βαθμό που έχετε χάσει την πίστη στο ότι θα έχετε μια ευτυχισμένη σχέση. Μπορεί να χρειαστεί να λάβετε συμβουλές ή υποστήριξη, παρόλο που δεν πιστεύετε ότι θα σας κάνει καλό. Παρόλα αυτά, μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε κάποια προοπτική και θετικότητα, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Στα επαγγελματικά, το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο, μπορεί να υποδηλώνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία μετά από ένα διάλειμμα, ασθένεια ή οτιδήποτε άλλο.  Βεβαιωθείτε ότι έχετε στρατηγικές για την αντιμετώπιση του άγχους. Αναλογιστείτε ακόμα μήπως είναι καιρός να ψάχνετε μια νέα δουλειά. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν κάποια εργασία αξίζει τον κόπο, ή σας κάνει δυστυχισμένο; Ίσως πρέπει να κάντε κάτι άλλο. Στα οικονομικά το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο, σημαίνει ότι τα οικονομικά σας ανακάμπτουν μετά από μια περίοδο δυσκολίας. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ